I ovaj vikend pregršt sportskih događanja

I ovaj vikend pregršt sportskih događanja

Gimnastika: Svečani doček Filipa Udea; Odbojka: U nastavku prvenstva Centrometal kod Rijeke, Kuglanje: Nastavlja se druga liga; Rukomet: Međimurje domaćin Ivančici; Squash: Prvo kolo timske lige u Čakovcu, Straličarstvo: Nedjeljni turnir u GOC-u, Biciklizam: Skupština BK MuraAvantura.


U nastavak 1. odbojkaške lige u 12. kolu Centrometal gostuje kod Rijeke u subotu u 18:00 sati. Rijeka je 4. na tablici s 24 boda, dok su međimurski odbojkaši 7. sa 16 bodova. Pojačani Perom Križanovićem koji je došao iz Mladosti iz Kaštel Lukšića naši odbojkaši mogu se nadati bodovima na ovome gostovanju.

U 2. odbojkaškoj ligi Kaštel u subotu dočekuje drugu ekipu Zagreba u dvorani Ekonomske i trgovačke škole.

Susreti međimurskog Kupa za odbojkašice odigrat će se u nedjelju u Štrigovi. U 16:00 sati Štrigova će igrati s ekipom KOP Čakovec, a pobjednika u 18:00 sati čeka finale s Kaštelom iz Pribislavca.

Klub odbojke na pijesku Čakovec je domaćin 2. turnira trećeligašica u dvorani 2. osnovne škole Čakovec u subotu. Paralelno će se igrati na dva terena. Satnica i parovi su sljedeći: 10:00 h Varaždin II – KOP Čakovec I, Štrigova – Kaštel II, 13:00 h Štrigova – Varaždin II, Toplice – Kaštel II, 14:30 h KOP Čakovec I – KOP Čakovec II, Barok – Kaštel II.

U 13. kolu košarkaške A – 2 lige u subotu se sastaju Međimurje – Grafičar u 18:30 sati u dvorani 2. osnovne škole u Čakovcu. Mladost i Rudar igraju u Đurđevcu u subotu od 18:00 sati, dok Čakovec u nedjelju u 19:00 sati gostuje u Vrbovcu kod Petra Zrinskog.

U nastavku 2. kuglačke lige Čakovec dočekuje Obrtnik iz Krapinskih Toplica u subotu u 16:00 sati, a Zanatlija je u Sisku domaćin Željezničaru u 15:00 sati.

U prijateljskom rukometnom susretu u subotu u 15:30 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu Međimurje je domaćin Ivančici.

U Čakovcu se ove subote održava prvo kolo Hrvatske timske lige u squashu. U ligi sudjeluju šest momčadi. To su dvije ekipe Bjelovara, pa Squashtower kojeg većinom čine reprezentativci Hrvatske, zagrebačka ekipa Đolores & Dilkans, SK Coning iz Varaždina i Squash klub Međimurje. U Čakovcu se igra prva polovica 1. kruga, u Bjelovaru druga polovica 1. kruga (04. veljače), a u Zagrebu cijeli 2. krug (14. travnja) što znači da će svaki tim odigrati po dva susreta protiv svakog tima. Boje Squash kluba Međimurje brane Matija Mikac, Nikola Mikac, Damir Dolar, Vedran Žbulj, Igor Levak, Predrag Rojko, Tomislav Pavlic i Marijan Marđetko.

Streličarski klub Katarina Zrinski Čakovec u nedjelju organizira streličarski turnir u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu. Prva grupa natjecatelja počinje u 9:30 sati, druga u 13:30 sati. Proglašenje najboljih je u 17:00 sati, a medalje će primiti tri najbolja u svakoj kategoriji. Natjecanje se provodi u svim kategorijama i stilovima koje priznaje Hrvatski streličarski savez. Na ovom međunarodnom turniru uz streličare iz Lijepe naše nastupit će gosti iz Slovenije te Bosne i Hercegovine. Ulaz u dvoranu je slobodan.

Izborna skupština Biciklističkog kluba Muraavantura će se održati u subotu s početkom u 16:00 sati u kongresnoj dvorani Općine u Svetom Martinu na Muri.

Sekcija sportskih novinara Međimurja održat će svoju Skupštinu u 10:00 sati ove subote u prostorijama Gradskih bazena. Teme dnevnog reda su pitanja o stanju u sportu Međimurske županije, članstvo u Hrvatskom zboru sportskih novinara te promjena članova Izvršnog odbora.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije