ODBOJKA

ŽOK KAŠTEL Zadovoljni rezultatima i nadaju se još većem uspjehu u drugom dijelu sezone

Odbojkašice Kaštela iz Pribislavca imale su dobar učinak tijekom prvog dijela sezone.

Ženski odbojkaški klub Kaštel Pribislavec natječe se s tri ekipe te u mlađim dobnim kategorijama, a na svojoj Facebook stranici napravili su osvrt na dosadašnje rezultate:

‘Dragi pratitelji, simpatizeri i navijači ŽOK-a Kaštel, kao što znate i pratite po medijima, prvi dio sezone ove lige je uranjeno završio zbog loše epidemiološke slike. Naše odbojkašice pokazale su pravu borbu i želju za vrhom tablice.

Naša prva ekipa ukupno je odigrala 5 utakmica, a iz 4 je izašla kao pobjednik. S ukupno 12 bodova seniorke su zasjele na vrh tablice. Naša druga ekipa odigrala je 4 utakmica od kojih je 2 puta pobjedila. S ukupno 7 bodova Kaštel II je za sada četvrti. Pomlađena treća ekipa koja je od ove sezone pod vodstvom novog trenera odigrala je tek dvije utakmice, obje su nažalost završile porazom. Kaštel III za sada je šesti.

Naši treneri jako su zadovoljni rezultatima naših igračica i nadaju se još većem uspjehu u drugom dijelu sezone. Nažalost, kao i utakmice, svi treninzi su prekinuti zbog loše epidemiološke slike. Nadamo se da će nadolazeća 2021. godina biti bolja za sve sportaše i da će se naše treniranje nastavi u onom pravom ritmu.

Također se nadamo da će naši navijači ubrzo moći pružati podršku odbojkašicama onako tradicionalno, glasno i veselo s tribina. Naše odbojkašice će trenirati i dalje i održavati formu, no u toplini svojih domova. Nadamo se da ste svi zdravi i da ste kod kuće. Svi se veselimo ponovnom druženju i jedva čekamo nastaviti s treniranjem. Vdimo se uskoro u, nama najdražim, sportskim dvoranama.’

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije