Mario Vukoja: Napravili smo po što smo došli

Filip Ude se plasirano na Olimpijske igre u Londonu pa će opet Međimurje i Međimurci imati razloga drhtati i navijati od 26. srpnja do 12. kolovoza kada će braniti srebrno odličje na konju s hvataljkama iz Pekinga.

U jutarnjim satima se iz Londona javio trener Mario Vukoja: “Napravili smo po ono po što smo došli. Filip je 4. u individualnom plasmanu, ostali ispred njega su iz ekipa pa je ukupno 16. Zadovoljni smo i Filipovim vježbanjem i rezultatom.

Pripreme su odrađene u Francuskoj, otišli smo bez pompoznih najava. Vrijeme smo iskoristili za adaptaciju na sprave, htjeli smo mira. Bilo je problema s rupturom zadnje lože, no zdravstveni tim je napravio sve što je mogao. Radilo se dva puta dnevno na sanacji ozljede.” O nastupu u Londonu Vukoja je dodao: “U vježbi na konju s hvataljkama i na tlu krenuli smo s nižim početnim ocjenama sa što manje rizika.

Ovo je bilo specifično natjecanje i tako smo se pripremali. Filip je bio vrlo koncentriran i miran. Krenuo je s preskokom. Bila je to malo rizična sprava jer je baš na njoj ozlijedio nogu. Vježbu je izveo jako dobro, a sve ostalo bilo je pitanje rutine.” Olimpijske igre su izborene, što se očekuje u Londonu: “Filip će nastupiti na konju s hvataljkama, ovisno o zdravstvenom stanju i na tlu. Cilj će biti ulazak u finale, a tamo je sve moguće.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije