Streličarstvo: Čakovčani na humanitarnom turniru u Ogulinu

Streličarski klub “Frankopanski streličari” organizirali su Humanitarni turnir za financijsku potporu 19-togodišnjem ogulinskom rukometašu Mateju Vukoviću oboljelom od zloćudne bolesti.

Ogulinski streličari su među prvima organizirali da se barem na ovaj sportski način pokuša pomoči mladom sportašu jer su sva prikupljena sredstva išla za pomoć u liječenju. Na ovaj Humanitarni turnir odazvalo se oko 80 streličara iz petnaestak klubova Hrvatske.

Iako su rezultati bili u drugom planu na ovom turniru naši streličari iz “Katarine Zrinski” nisu se previše opuštali i otpucali turnir maksimalno ozbiljno.

U kadetskoj kategoriji olimpijskog luka nastupio je Karlo Grudić i postigao svoj osobni rekord, a na kraju osvojio drugo mjesto. Među seniorima olimpijskog luka Krešimir Štrukelj osvaja prvo mjesto, a Božidar Vurušić je zauzeo treće mjesto. U veteranskoj kategoriji olimpijskog luka prvo mjesto zauzeo je Mihael Štebih.

Sljedeće nedjelje 15.01. streličari “Katarine Zrinski” organiziraju međunarodni turnir u dvorani GOC-a na kojem se očekuje više sto streličara iz cijele Hrvatske, Slovenije i BiH. Turnir će trajati od 10:00 do 16:00 sati te pozivamo sve zainteresirane da pogledaju streličare na djelu. Ulaz je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije