Početnici NK Spartaka prvi i na drugom turniru u malom nogometu

Početnici NK Spartaka prvi i na drugom turniru u malom nogometu

U organizaciji NK “Mladost” Prelog ove se subote održao malonogometni turnir početnika (U-8) i limača (U-10).

U tamošnjoj sportskoj dvorani, uz snažnu podršku navijača i roditelja ,snage su odmjerili početnici međimurskih nogometnih klubova i škola. Nakon pobjede na turniru u Maloj Subotici u organizaciji, naši su početnici i i ovoga puta bili najbolji te na taj način dokazali da osvajanje prošlog turnira nije bila slučajnost ili plod sreće, prenosi Nk-spartak.hr.

Nakon pobjeda u skupini nad “Fotexom” 2-1 te “Poletom” (Sveti Martin na Muri) nakon izvođenja kaznenih udaraca 3-1(0-0), osvojili su prvo mjesto u grupi i u razigravanju naletjeli na ekipu “Rudara”(Mursko Središće) koje su pobijedili tijesno ali zasluženo 1-0. U finale su ušle tri ekipe – “Spartak”, “Zelenko” (Novakovec) i “Mladost ” (Prelog).

Sve su ekipe odigrale međusobno i u tom je razigravanju bila najuspješnija ekipa Spartaka. Dobili su Novakovčare 3-2 nakon izvođenja kaznenih udaraca te domaću “Mladost” rezultatom 1-0 te su na taj način osvojili zasluženo 1. mjesto. Uz prvo mjesto osvojili su i nagradu za najboljeg igrača turnira, a ona je zasluženo pripala kapetanu Ivanu Dominiću.

Pod vodstvom trenera Tomislava Podgorelca nastupili su Držanić, Dominić, Obadić, Sirc, Horvat T., Horvat L., Šoštarić, Hrgović i Mendelski.

Više pročitajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije