Josip Francki Joja: Gornji dom bez milosti

Josip Francki Joja: Gornji dom bez milosti

U četvrtom kolu ekipe iz gornjeg doma bile su neumoljive prema protivnicima i ubilježile golijadeom tri nova boda.Limarija Vinković uz 15 datih pogodaka nije pružila priliku Veteranima Brezja niti za počasni pogodak.

Dobrom igrom uz osam pogodaka istaknuo se Ivan Štefičar. Palatinuš je ove godine posložio dobru ekipu sa najavom za tron lige. Prema prikazanoj igri protiv Čape Gurmana može biti ravnopravan protivnik odličnoj Fortuni.

U pobjedi Palatina istakao se dvojac Novak i Ratajec ,a svaki je postigao po četiri pogotka.

 

Ekom se nakon vodstva Fortune od tri pogotka približio poravnanju, ali je vodeći strijelac Danijel Štefulj ubrzo sa četiri pogotka umirio strijelce Ekoma i naglasio tko je gazda na parketu ETŠa.

Agricolina ekipa pojačana Krunoslavom Mađarićem dugo je držala u neizvjesnosti izhod utakmice, ali ipak su na kraju priznali premoć vice prvaka.

Druga pobjeda Veterana Strahoninca za sredinu tablice u kojoj bi mogli i na kraju lige završiti. Na listi strijelaca izdvojio se Danijel Štefulj (21). Na drugoj poziciji Denis Ratajec (11) a slijede ga igrači sa jednim ili dva postignuta pogotka. Sljedeće kolo donosi derbi utakmicu Palatin-Gojanec CB Hantek.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije