Rukomet: Međimurje u gostima s osmoricom igrača?!

Rukomet: Međimurje u gostima s osmoricom igrača?!

U 14. kolu rukometne Premijer lige Međimurje je poraženo u gostima od Buzeta 37:21. Nakon 15. minute bilo je 9:4, prvo poluvrijeme završava 18:10. U 45. minuti bilo je 29:13, a do kraja susreta ostala je velika razlika od 16 golova prednosti za domaćina konačnim rezultatom 37:21.

U čakovečkim redovima strijelci su bili Denis Matić i Marinero Martinjak sa 7 golova, Marko Petek je iz 20 pokušaja zabio 4 gola, Dario Horvatić 3, dok su bez zabijenog gola još igrali Luka Raguž, Luka Goleš i Andreas Tomer.

Jedini vratar je bio Nikola Hajdarović i zabilježio je 15 obrana i skinuo je jedan sedmerac. Iz kluba svi bježe glavom bez obzira jer ovo odavno više nema nikakve veze sa sportom. Bivšeg trenera Alana Belka zamijenio je Radovan Petek, pomoćni trener Dražen Posavec otišao je u Kazahstan, Nadzorni odbor dao je ostavku.

Ako se klubu ne zna, ne može ili ne želi pomoći, istupanje iz lige poput Arene najlogičnije je rješenje jer kakav je to “klub” kojemu u najvišem državnom rangu ekipa nastupa sa sedmoricom igrača?

Međimurje je jesensku polusezonu završilo na posljednjem mjestu s jednim bodom i na sreću nemaju susret ove subote kada završava jesenski dio sezone jer su slobodni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije