Prvenstvo sjeverozapadne Hrvatske u squashu

Prvenstvo sjeverozapadne Hrvatske u squashu

U dvorani sportskog centra u Mihovljanu održano je četvrto po redu, pa samim time sad već i tradicionalano, godišnje Prvenstvo sjeverozapadne Hrvatske u squashu u organizaciji Squash kluba Međimurje.

Uz igrače iz kluba organizatora nastupili su i igrači varaždinskog kluba Coning. U dosad najjačoj konkurenciji pobjedu je odnio domaći igrač Nikola Mikac koji je u neizvjesnom finalnom dvoboju prepunom neizvjesnosti, obrata i nadmudrivanja rezultatom 3:2 u setovima pobijedio brata Matiju.

U borbi za treće mjesto Damir Dolar je savladao predsjednika squash kluba Međimurje Vedrana Žbulja. Ukupno je na turniru nastupilo 22 igrača – najveći broj natjecatelja od kada se turnir počeo odigravati prije četiri godine što je odličan pokazatelj da je turnir počeo ostvarivati svoju svrhu a to je šira popularizacija ovog relativno nepoznatnog i slabo zastupljenog sporta.

Ovaj uzlazni trend je također i rezultat odlične organizacije koja prati svaki turnir, a za koju su zaslužni sami igrači Squash kluba Međimurje. Kao i prethodnih godina, osim odličnog cjelodnevnog squasha, hrane i pića, uspjeli su svakom natjecatelju osigurati i prigodne sponzorske nagrade.

Najbolje natjecatelje nagradili su Grawe osiguranje, pansion i restoran Mamica, Briljant i Toplice Sv. Martin. Nakon završenog turnira, Čakovečki noćni klub “Paladin” igračima je organizirao “Players party”.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije