NOGOMET

SUSRET ZAVRŠIO 2:2 Odigrana prijateljska utakmica U-17 reprezentacija Hrvatske i Slovačke

U četvrtak je na SRC Trate u Nedelišću odigrana prijateljska međunarodna utakmica U-17 reprezentacija Hrvatske i Slovačke. Susret je završen bez pobjednika 2:2

Hrvatska je povela u 26. minuti kada se u jednoj gužvi najbolje snašao Žiković. Gosti su izjednačili iz slične situacije u 38. minuti kada zabija njihov kapetan Jaššo.

U posljednjim trenucima prvog dijela iz slobodnog udarca s dvadesetak metara za Slovačku precizno pogađa Lacza.
Početkom nastavka, u 56. minuti, slično kao i u prvom poluvremenu za Hrvatsku je, svojim drugim golom, poravnao Žiković. Iako su mladi hrvatski nogometaši bili puno bolji u drugom dijelu i stvorili nekoliko dobrih prilika rezultat se više nije mijenjao.
Na spisku hrvatskog izbornika Rukavine bio je i jedan Međimurec Karlo Lukman iz Belice, igrač NK ‘Varaždina’, koji je dobio priliku u zadnjih dvadeset minuta susreta. Utakmica je, zbog epidemiološke situacije, odigrana bez prisustva gledatelja.
Ove dvije reprezentacije odigrat će još jednu pripremnu utakmicu, u nedjelju, 16. kolovoza od 10:30 sati na SRC Mladost u Čakovcu.

Hrvatska – Slovačka 2:2
Nedelišće, igralište SRC Trate. Sudac: Patrik Kolarić, pomoćnici  Borut Križaić i Branko Bacinger.
Strijelci:  1:0 Žiković (26), 1:1 Jaššo (40), 1:2Lacza (45), 2:2 Žiković (56).

Hrvatska: Tanjić, Đolonga, Klančir, Žiković, Manestar, Ruškovački, Čuljak, Dizdarević, Batur, Mikolčić, Rukavina, još su igrali: Mišević, Lukman, Čabrajić, Živković, Vidović, Begović, Vrbančić, Lukanić, Gibanjek, Sajko. Izbornik: Tomislav Rukavina.

Slovačka: Vasil, Mičuda, Ferenčik, Jaššo, Kachnič, Kukulsky, Bortoli, Šulak, Javorček, Gajdoš, još su igrali: Griger, Hrdina, Szolgai, Demjanovič, Nemček, Repa, Juritka, Murgaš, Uradnik, Sauer, Fatona, Lacza. Izbornik: Marek Bažik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije