TRIATLON

PRIJAVITE SE U nedjelju 10. jubilarni Divlji triatlon

Da vrijeme brzo prolazi dokaz je ovogodišnji 10. jubilarni Divlji triatlon u organizaciji DŠR Sportikus koji će se održati ove nedjelje, 16. kolovoza na staroj poznatoj lokaciji Cirkovljanske šoderice. Predviđeni start utrke je u 10 sati.

Utrka Super sprint triatlon relativno je kratka i vrlo atraktivnog karaktera. 375 m plivanja, 12 km bicikliranja i 2,5 km trčanja je nešto što svaki rekreativac može proći I uspješno završiti.  Prijaviti se još uvijek možete putem online obrasca ili prijavom na dan utrke od 8:00 do 9:15.

Za sudjelovanje na triatlonu, potrebno je biti punoljetan (maloljetnici mogu nastupiti uz pisani pristanak roditelja ili staratelja) imati vlastiti cestovni ili brdski MTB bicikl te vrlo važan biciklistički detalj – kacigu. Ove godine će cesta uz hidru na relaciji Prelog -Sveta Marija biti zatvorena za promet od 8:30 sati do 11:30 sati.
Utrka će se održati uz sve mjere opreza, pridržavajući se uputa nacionalnog stožera. Ovim putem apeliramo na sve natjecatelje i gledatelje da se pridržavaju mjera te molimo sve gledatelja da se kod dolaska evidentiraju na punktovima za prijavu gledatelja. Vidimo se ove nedjelje u 10 sati!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije