NK Vidovčan: Traži se predsjednik, treneru Gabaju zadnja sezona

NK Vidovčan: Traži se predsjednik, treneru Gabaju zadnja sezona

Na kraju godine istekao je četverogodišnji mandat vodstvu NK-a Vidovčan iz Donjeg Vidovca. Tko će naslijediti predsjednika Blaža Jakupaka još nije poznato. Klub je održao izbornu skupštinu na kojoj je izabran Upravni odbor od devetnaest članova koji će između sebe odabrati čelne ljude.

Jakupak je funkciju predsjednika obnašao više od petnaest godina i smatra da je red na mlađima. U izvješću je istaknuo kako su u slavljeničkoj godini imali dva cilja: završetak izgradnje rasvjete i proširenje svlačionica. Jedan je ostvaren, a to je rasvjeta, dok je drugi stavljen u plan za sljedeću godinu.

Predsjednik ističe kako se rasvjeta počela graditi prije dvije godine, a klub je koštala 86.950 kuna. Općina Donji Vidovec  za tu je namjenu izdvojila 38 tisuća kuna, dok je klub dao 20.500 kuna vlastitih sredstava. Ostala razlika namirila se od sponzora i donatora. Svima njima, kao i članovima kluba za uloženi dragovoljni rad, dosadašnji predsjednik uputio je riječi zahvale.

Klub je svečanom sjednicom i prijateljskim susretima obilježio 65. rođendan uz podjelu zahvalnica i priznanja. O rezultatima kluba govorili su treneri. Trener seniora Srećko Gabaj nikako nije zadovoljan desetim mjestom na tablici. Istaknuo je kako su uvjeti sve bolji, a rezultati sve slabiji.

– Nema homogenizacije u ekipi. Smatram da ova ekipa spada među prve tri u ligi. Imali smo puno povreda te su nam po utakmici nedostajala tri do četiri ključna igrača. Krivicu snosim ja jer sam izgubio sve konce, rekao je Gabaj te najavio da mu je ovo vjerojatno zadnja sezona na klupi Vidovčana iz čega se dalo iščitati da planira podnijeti ostavku.

Juniori su jesenski prvaci, a solidne rezultate postižu pioniri i veterani. Na marljivom i dobrom radu čestitao im je načelnik Josip Grivec te poručio da dok ima volje, dobrovoljnog rada i ljubavi prema klubu mogu se očekivati i dobro rezultati što su u ovoj godini i dokazali.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije