Streličarstvo: Zlato Štebiha i srebro Cmrečka u Sisku

Streličarstvo: Zlato Štebiha i srebro Cmrečka u Sisku

Protekle nedjelje streličarski klub “Sisak” organizirao je turnir pod nazivom “Sveti Nikola”.

Dvorana je bila popunjena i 104 streličara iz svih krajeva Hrvatske pokušali su ispucati svoje najbolje rezultate. Iz streličarskog kluba “Katarina Zrinski” na ovom turniru nastupila su trojica streličara, a u kvalifikacijskom dijelu sva trojica su pucali dovoljno dobro da nastupe u finalnim borbama.

Božidar Vurusić je u seniorskoj konkurenciji olimpijskog luka u kvalifikacijama otpucao osobni rekord od 517 krugova, ali na žalost u finalnim borbama posustaje i ne uspijeva ući u borbe za medalje i na kraju zauzima 5. mjesto.

Mihael Štebih među veteranima olimpijskog luka odlično je pucao i zauzeo prvo mjesto u kvalifikacijama koje nije ispuštao do kraja finalnih borbi i na kraju osvaja zlatnu medalju.

Goran Cmrečak je nastupio u seniorskoj konkurenciji golog luka i odlično pucao u kvalifikacijama kao i u finalnim borbama gdje je ušao u finale. U samom finalu nije baš krenulo najbolje, ali s dvije odlične serije Goran stiže minus od 4 boda i sa 5:5 ulazi u dodatno raspucavanje jednom strijelom. Marenčić iz Varaždina ipak je boljim pogotkom bio bolji od Cmrečaka koji na kraju osvaja drugo mjesto.

Već za tjedan dana streličarski klub “Cekin” organizira “Božićni turnir” na kojem će nastupiti i veći broj naših streličara.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije