Badminton: Luka, Katja i Helena najbolji na turniru Sv. Nikole

Badminton: Luka, Katja i Helena najbolji na turniru Sv. Nikole

U dvorani II. OŠ Čakovec održan je 1. turnir početnika povodom Sv. Nikole. Nastupilo je 16 djevojčica i dječaka polaznika Škole badmintona u tri konkurencije.

Voditelj natjecanja bio je voditelj i trener Škole Tomislav Grubić. U konkurenciji dječaka pobjedu je ostvario Luka Črep s 4 pobjede, drugo mjesto osvojio je Jan Kekez s 3 pobjede i porazom, a treće mjesto osvojio je Marko Kolarić s 2 pobjede i 2 poraza, četvrto mjesto Bruno Posavec i peto mjesto Ivan Grubić.

U konkurenciji djevojčica rođ enih 2000. i mlađe pobjedu je ostvarila Katja Siročić pobjedivši u finalu Niku Bulat sa 7:4, treće mjesto osvojila je Mihaela Hofman pobjedivši Inu Derk sa 7:6. peto mjesto osvojila je Marija Hrkač pobjedivši Sašu Leskovar sa 7:5, sedmo mjesto osvojila je Marta Posavec.

U konkurenciji djevojčica rođenih 1998. i mlađe prvo mjesto osvojila je Helena Varga s 3 pobjede, drugo mjesto Lucija Črep s 2 pobjede i porazom, treće mjesto Asja Elezović s pobjedom i dva poraza te četvrto mjesto Barbara Modlic. Nakon turnira djevojčice i dječaci počastili su se slatkišima povodom Sv. Nikole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije