NOGOMETNI KUP

NAGRADNA IGRA U subotu se u Murskom Središću igra prva finalna utakmica Rudara i Poleta

Pogodite točan rezultat nogometne Kup utakmice Rudar– Polet (SMnM) i Bajzovi dvori iz Murskog Središća vas časte s dvije miješane pizze.

U subotu se u Murskom Središću odigrava prva finalna utakmica Međimurskog Kupa između Rudara i Poleta iz Svetog Martina na Muri. Sraz susjeda, sportskih prijatelja, ali na terenu ljutih rivala zasigurno će posjetiti veliki broj gledatelja. Susret najavljuju treneri.

DRAŽEN ŠKVORC (NK RUDAR): ‘Zasigurno će biti ovo za gledatelje praznik nogometa, dok su po meni gosti lagani favoriti utakmice, ali u Kupu se može sve dogoditi i vjerujem da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu samim time ostvariti i pozitivan rezultat, a osobno bio bih zadovoljan da utakmica završi neriješenim rezultatom.’

MARIO KOVAČEVIĆ (NK POLET): ‘Veselimo se finalu i utakmici protiv naših susjeda koje cijenimo, respektiramo i poznajemo njihovu kvalitetu. Znamo da su posebno kvalitetni u napadačkom dijelu i tu ćemo obratiti posebnu pozornost. Igrat ćemo našu igru kao da se igra jedna utakmica, dati sve od sebe i nakon nje razmišljati o uzvratu. Vjerujem u svoje igrače te da ćemo ostvariti pozitivan rezultat.’

Utakmica se igra u subotu s početkom u 17:30 sati. Utakmicu sudi Damir Klarić, a pomoćnici su mu Matija Filipić i Boris Jakovljev, dok je delegat Slavko Novak.

NAGRADNA IGRA: Pozivamo vas na prognozu prve finalne utakmice Kupa između Rudara i Poleta (SMnM). Prognozu možete ostaviti u komentarima ili na Facebooku do početka susreta. Prognozu možete ostaviti jednom.

Bude li više točnih prognoza sretnog ćemo dobitnika dobiti slučajnim odabirom. Bajzovi dvori iz Murskog Središća vas časte s dvije miješane pizze. Sretno svima i uživajte u subotu u nogometnom blagdanu u Murskom Središću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije