ODBOJKA NA PIJESKU

KOP ČAKOVEC Prvoligaško natjecanje nastavljeno u Puli

Najveći istarski grad tijekom vikenda 11. i 12. srpnja bio je domaćin drugog kruga 1. hrvatske lige u odbojci na pijesku. I u Puli boje Kluba odbojke na pijesku Čakovec branile su i seniorke i seniori.


Nažalost kod seniorki se osjetio izostanak Inke Varga i Ive Bulović. Čakovčanke su o odnosu na početak mjeseca i otvaranje lige u Zagrebu osvojile dva boda manje. Tija Budiša, Ana Stanković, Ema Frančić, Mailinda Vnuk, Jana Paljak, Iva Hranilović i Klara Škvorc korektno su odradile svoje dionice.

Situacija je mogla biti malo drugačija da su Mailinda Vnuk i Mirjam Varga bile malo više koncentriranije u susretu protiv Opatije. Iako su izgubile prvi set u drugom su vodile s visokih 18:10. No, na nesreću naših nisu uspjele spojiti tri poena i set, a i bodovi su otišli na stranu Opatijki.
Seniori su pokazali prilično dobru igru, posebice par Juras/Ivančić. Juras je bio odličan u napadu i bloku, a Ivačić je briljirao u obrani. Tako dobro raspoloženi izborili su treći set protiv momčadi Žnjana iz Splita, ali im je igru poremetila jedna sudačka odluka na štetu našeg para. Na kraju su čakovečki dečki tijesno izgubili. Sve u svemu jedan sasvim solidan vikend u Istri.
‘Uvijek se može bolje, ali moramo biti zadovoljni s ovim razvojem situacije. Malo više sreće, bolje reakcije sudaca i puno toga je moglo biti drugačije. Sada nam slijedi još napornije treniranje kako bi se vratili u vrh, gdje i pripadamo’, izjavio je trener Ivan Vabec po povratku u Čakovec.
Nastavak prvenstva je 25. i 26. srpnja u Splitu. Na tablici 1. hrvatske lige odbojke na pijesku i seniorke i seniori zauzimaju šesto mjesto u ukupnom poretku. Seniorke su skupile sedam, a seniori jedan bod više.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije