ODBOJKA NA PIJESKU

KOP ČAKOVEC Čakovečki pjeskaši spremni za Pulu

Najveći istarski grad ovog vikenda bit će domaćin drugog okupljanja najboljih hrvatskih pjeskaša okupljenih u 1. hrvatskoj odbojkaškoj ligi.

I ovog puta Klub odbojke na pijesku Čakovec nastupit će sa svojim seniorima i seniorkama. Seniori će odigrati četiri, a seniorke tri susreta. Trener Ivan Vabec kazao je kako su puni optimizma nakon prvog okupljanja u Jarunu.

‘Otvaranje nove sezone daje nam nadu u dobar plasman, što pogotovo vrijedi za seniore koji su se ponovno vratili u prvu ligu. Dobro smo trenirali cijeli ovaj tjedan i u Pulu krećemo spremni’, rekao je. Govoreći o treniranju kazao je kako je i vrijeme pomazilo Čakovčane te je omogućilo nesmetano korištenje terena za odbojku na pijesku iza Gradskih bazena Čakovec.
‘I dečki i cure odlično rade. Na treninzima svi daju sve od sebe i možemo reći kako su oni jednako naparni kao i službene utakmice. No, najvažnije je da je atmosfera u momčadi i ekipi odlična te da nema ozbiljnijih ozljeda’, poručio je Vabec. Početak natjecateljske sezone je pomaknut zbog pandemije COVID-a i sada slijedi užurbani ritam. Nakon 11. i 12. srpnja i Pule slijedi 25. i 26. srpnja gostovanje u Splitu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije