NOGOMET

NK DUBRAVA U Sivici tijekom vikenda XXVII. Cup Općine Podturen 2020.

Turnir okuplja četri nogometna kluba Općine Podturen.

Općina Podturen jedna je od općina u Međimurskoj županiji koja se sastoji od šest naselja, od kojih četiri imaju registrirane nogometne klubove. Kako bi se održali dobri odnosi i kako bi se poticalo ljude na sport i rekreaciju, a posebno djecu, ove godine se održava XXVII. Cup Općine Podturen 2020.  

Na turniru će sudjelovati ekipe nogometnih klubova općine, a to su NK Podturen, NK Budućnost Miklavec, NK Graničar Novakovec te NK Dubrava Sivica kao ovogodišnji domaćin. Turnir započinje dvjema utakmicama u subotu, 11.srpnja. U 16 sati turnir će otvoriti ekipe klubova NK Podturen i NK Budućnost Miklavec, dok će od 18 sati snage odmjeriti igrači NK Graničar i NK Dubrava.

U nedjelju nastavljaju utakmicama za treće mjesto u 16 sati te finale u 18 sati. Nakon odigranih utakmicama svim igračima pripremit će osvježenje i jelo, a nakon posljednje utakmice slijedi proglašenje pobjednika i podjela pehara i priznanja. Na kraju mole sve za pridržavanje mjera koje su propisane uslijed pandemije korona virusa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije