Sportski vikend: Rukometaši Međimurja igraju u nedjelju u 18:00 sati

Sportski vikend: Rukometaši Međimurja igraju u nedjelju u 18:00 sati

Rukomet: Međimurje i Varteks u derbiju začelja, Zrinski i Prelog igraju posljednje kolo; Odbojka: Centrometal domaćin Karlovcu; Košarka: Derbi neporaženih Vindije i Međimurja; Kuglanje: Željezničar traži bodove protiv MIV-a; Mali nogomet: Počinje memorijalna liga Josip Francki Joja; Badmitnon: Savezni turnir veterana u Čakovcu.

Rukomet: Međimurje i Varteks u derbiju začelja, Zrinski i Prelog igraju posljednje kolo

U rukometnoj Premijer ligi sastaju se davljenici i lokalni suparnici Međimurje i Varteks. Teško je nešto pametno napisati u najavi kada su Čakovčani u posljednjoj utakmici u Splitu imali čak jednu zamjenu i to vratara koji je prinudno postao igrač.

Ovo nema vize ni sa sportom ni s natjecanjem, već se svodi na umjetno vegetiranje kluba. Hoće li biti kakvih pomaka na bolje pobjedom ili porazom protiv Varteksa? Susret je bio najavljivan za subotu, no igra se u nedjelju u 18:00 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu.

U posljednjem jesenskom drugoligaškom susret rukometašice Zrinskog u subotu u 19:00 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu igraju derbi s Petrijevcima. Čakovčanke su 4. na tablici s 13 bodova, dok su gošće druge s 15 bodova. I Prelog će završiti jesenski dio domaćim susretom s Ilovom. Prelog je 4. s 12 bodova, a Ilova 10 sa 6 bodova.

Odbojka: Centrometal domaćin Karlovcu

Nakon pauze odbojkaši Međimurje Centrometala u subotu u 20:00 sati u dvorani Aton u Nedelišću dočekuju Karlovac. Naša ekipa je 6. s 12 bodova, dok su gosti iz grada na četiri rijeke 11. s 9 bodova. U 2. ligi Kaštelanke gostuju u subotu u 14:45 sati kod Don Bosca. Kod odbojkaša Nedelišće u nedjelju u 19:45 sati gostuje kod 4 rijeke, a Totovec je slobodan.

Košarka: Derbi neporaženih Vindije i Međimurja

U košarkaškoj A – 2 ligi u ovom se kolu odlučuje vrlo vjerojatno o naslovu jesenskog prvaka. U 8. će kolu derbi odigrati neporaženi Vindija iz varaždina i naše Međimurje.

Susret se igra u subotu od 19:30 sati u dvorani Graberje. U subotu u 17:00 sati Rudar gostuje kod Ivančice, a u nedjelju od 16:30 sati Čakovec dočekuje koprivnicu u dvorani 2. osnovne škole Čakovec.

Kuglanje: Željezničar traži bodove protiv MIV-a

U 9. kolu 2. kuglačke lige Željezničar u subotu u 16:00 sati dočekuje MIV iz Varaždina. Čakovčani su 3. s 12 bodova, a gosti 8. s 8 bodova. Čakovec u subotu u 18:30 sati gostuje u Kutini kod Zanatlije. Obje ekipe imaju po 9 bodova i dijele 5. i 6. poziciju na tablici.

Mali nogomet: Počinje memorijalna liga Josip Francki Joja

22. memorijalna malonogometna liga Josip Francki Joja počinje u nedjelju od 8:30 sati u dvorani Ekonomske i trgovačke škole. U 11:50 sati počinje posljednji susret, a odigrat će se ukupno pet susreta.

Badminton: Savezni turnir veterana u Čakovcu

Badmintonski klub Međimurje organizator je 1. saveznog turnira za veterane koji će se igrati u nedjelju od 9:00 do 15:00 sati u dvorani 2. osnovne škole u Čakovcu. Očekuje se nastup četrdesetak badmintonaša.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije