SAMO TAKO NAPRIJED

PRVOLIGAŠKI DEBI Međimurec Luka Liklin upisao prve seniorske minute za Slaven Belupo!

Prve prvoligaške minute za igrača koji je prve nogometne korake napravio u Murskom Središću zasigurno će biti dobar podstrek za budućnost

Nogometaši Slaven Belupa u 28. su kolu Hrvatski Telekom Prve lige remizirali s Osijekom. Na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš rezultat je bio 0:0. Trener Tomislav Stipić večeras nije mogao računati na kartoniranog kapetana Gorana Parackog te na ozlijeđene Francka Etoundija i Ivana Filipovića koji je ozljedu zaradio na zadnjem treningu uoči utakmice. Tako je po prvi puta u prvenstvenoj utakmici, od prve minute, kapetansku traku ponio Tomislav Božić.

Iako je Slaven Belupo bio puno bolja momčad na terenu u prvih 45 minuta, na odmor se otišlo rezultatom 0:0.

Debi mladog Međimurca u seniorskom dresu

I u drugom dijelu bilo je nekoliko prilika, ali bez golova. U 74. minuti trener Tomislav Stipić na teren je poslao juniora Luku Liklina kojem je ovo bio debi u prvoligaškom nogometu.

>> PUT PREMA USPJEHU Luka Liklin potpisao ugovor sa Slaven Belupom: “Moj najveći kritičar je otac Dalibor”

Podsjetimo, Luka je s koprivničkim prvoligašem početkom veljače potpisao trogodišnji profesionalni ugovor, a u aktualnoj sezoni branio je boje juniora i druge momčadi Slaven Belupa, a svojim se igrama izborio i za nastupe u mladoj U-19 reprezentaciji. Prve prvoligaške minute za igrača koji je prve nogometne korake napravio u Murskom Središću zasigurno će biti dobar podstrek za budućnost, a priliku za novi nastup imat će već u srijedu kad Slaven Belupo gostuje u Zagrebu kod Dinama.

NK SLAVEN BELUPO: Filipović – Božić, Mikulić (od 13. Zirdum (od 46. Glavčić)), Soldo – Bogojević, Bačelić Grgić, Lulić, Brković (od 74. Liklin), Goda – Krstanović (od 74. Šego), Lima (od 60. Jeffren). Trener: Tomislav Stipić.

NK OSIJEK: Ivušić – Lončar, Majstorović, Škorić – Grgić (od 46. Ndockyt), Jugović, Kleinheisler (od 76. Lopa), Talys, Bočkaj – Mance (od 76. Beljo), Marić. Trener: Ivica Kulešević.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije