Odigrana posljednja kola: Poraz Međimurja, Graničar bolji od Čakovca!

Odigrana posljednja kola: Poraz Međimurja, Graničar bolji od Čakovca!

U posljednjem kolu 2. HNL Međimurje je poraženo u Slavonskome Brodu od Marsonie 2:1.

U 37. minuti Marsonia je povela golom Mioča i s 1:0 se otišlo i na odmor. U nastavku susreta na 2:0 za domaće je povisio Duvnjak u 73. minuti. Pet minuta prije kraja Levačić je smanjio na 1:2.

Prvo poluvrijeme završilo je 1:0. Čakovčani su u 14 kola zabilježili samo dvije pobjede, četiri remija i čak osam poraza te su sakupili svega 10 bodova.

Nastavi li se ovako u proljeće treća liga će biti kruta realnost.

U posljednjem 15. kolu 3. HNL Sjever Graničar iz Kotoribe je slavio na stadionu Mladosti u gostima protiv Čakovca 3:2.

Prvi dio završava 1:1. Poveo je Čakovec golom Davora Jambrošića u 34. minuti, a izjednačio je Matija Paveli u 42. minuti.

U 58. minuti igrač Čakovca Josip Igrec slučajnošću prima loptu na nekih desetak metara od gola. Umjesto da neometan pošalje loptu u gol samo ju de dodao kotoripskom vrataru Tropšeku.

U idućem napadu Mario Paveli je slomio domaćeg obrambenog igrača i šalje loptu u gol pored Prekupca za 1:2 na radost pedesetak gostujućih navijača.

Slavlje igrača Graničara nakon postignutog vodećeg pogotka za 1:2

U 68. minuti šansa Čakovca za rubriku vjerovali ili ne. Milan Mesarić dobiva oštru loptu s desne strane. Niti pola metra od gola šalje ju u prečku, lopta se odbija ispred gol crte i uzeo ju je vratar Graničara.

Minutu nakon toga kontra Graničara, Čakovec je praktički igrao bezglavo bez obrane. U nastojanju da izbije loptu ispred napadača Graničara domaći igrač Jambrošić šalje ju u mrežu za veliku gostujuću prednost 1:3.

Kapetan Čakovca Danijel Novak u 80. minuti postiže eurogol s tridesetak metara preko živog zida u same rašlje i smanjuje rezultat na 2:3, ali više od toga za Čakovec nije išlo. Veliko slavlje Graničara na kraju polusezone.

Mladost je u Prelogu poražena od Podravca 2:4. U prvom dijelu gosti su poveli, Marijo Radiković iz kaznenog udarca vraća na 1:1. Gosti opet daju gol za 1:2, a Elvis Sabol prvo poluvrijeme zabija gol za 2:2. U drugom dijelu Podravac zabija dva gola i slavi s konačnih 2:4.

Polet iz Pribislavca je i nadalje darežljiv domaćin u Pribislavcu. Koprivnica je zabila tri gola u prvom i dva u drugom dijelu za slavlje 5:0.

Polet izgubio 5:0

Nedelišće je ispustilo pobjedu u završnici utakmice kod Križevaca. Prvi dio bez golova. Nedelišće je povelo 1:0 golom Saše Treske. Dvije minute prije kraja susreta domaćin zabija iz kaznenog udarca za konačnih 1:1.

Osim Graničara iz Kotoribe ni jedan od naših klubova neće se rado sjetiti rado posljednjeg jesenskog kola.

Rezultati: 2. HNL Marsonia – Međimurje 2:1 (1:0). 3. HNL Sjever: Čakovec – Graničar Kotoriba 2:3 (1:1), Mladost Prelog – Podravac Virje 2:4 (2:2), Polet Pribislavec – Koprivnica 0:5 (0:3), Križevci – Nedelišće 1:1 (0:0).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije