Sportski vikend

Sportski vikend

2. HNL: Može li Međimurje u posljednjoj domaćoj utakmici doći do pobjede?; 3. HNL: Nedelišće i Graničar traže domaće bodove; Međimurske lige: Posljednje jesensko kolo; Rukomet: Međimurje dočekuje Spačvu; Odbojka: Centrometal favorit protiv Daruvara; Košarka: Čakovec dočekuje Rudara; Kuglanje: Može li Čakovec pobijediti lidera?; Plivanje: 9. obiteljska štafeta; Šah: Turnir ”Za Damira” u Miklavcu.

2. HNL: Može li Međimurje u posljednjoj domaćoj utakmici doći do pobjede?

U 14. kolu 2. HNL Međimurje u subotu u 13:30 sati dočekuje Junak iz Sinja. Čakovčanima je ovo posljednja domaća utakmica i sigurno će se htjeti oprostiti od malobrojnih navijača pobjedom.

Međimurje je na tablici 14. s 9 bodova, dok je Junak 7. s 20 bodova. Svakako je upozoravajuće prošle kolo u kojem je Junak u gostima dobio Solin 4:1. Čakovčani u pet domaćih susreta imaju po dvije pobjede i poraza uz jedna remi te negativnu gol – razliku 8:10. Junak je trenutno najuspješniji gost u drugoj ligi s tri pobjede i remija uz samo jedan gostujući poraz. Gostujuća gol – razlika im je 10:5.

3. HNL: Nedelišće i Graničar traže domaće bodove

U 14. kolu 3. HNL sjever u subotu u 14:00 sati igrat će Nedelišće – Nedeljanec, Podravina – Mladost Prelog i Ivančica – Čakovec. U nedjelju u isto vrijeme Graničar dočekuje Polet iz Pribislavca.

Prema trenutnoj formi i stanju na tablici Nedelišće bi trebalo do bodova, Mladost može teško nešto napraviti u Ludbregu, a Čakovec bi mogao do punog plijena u gostima. Graničar je veliki favoriti protiv fenjeraša Poleta.

Međimurske lige: Posljednje jesensko kolo

Preostalo nam je posljednje jesensko kolo u 1. MNL te 2. MNL zapad i 2. MNL istok. U subotu u 13:30 sati u 1. MNL igrat će Sloboda Slakovec – Dubravčan i Omladinac Novo Selo rok – Sokol Vratišinec.

U nedjelju u 10:00 sati Sloga u Čakovcu dočekuje Dinamo iz Palovca, dok će u 10:30 sati igrati Čukovec ’77 i Centrometal. U 2. MNL zapad u subotu se sastaju drugoplasirana Venera i treći Međimurec te Hajduk Štrukovec i Mladost Selnica. U 2. MNL istok u nedjelju u 10:30 sati igrat će Grničar Novakovec i posljednje Bratstvo iz Svaske Vesi.

Rukomet: Međimurje dočekuje Spačvu

U rukometnoj Premijer ligi u subotu u 18:30 sati Međimurje u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu igra s vinkovačkom Spačvom. Međimurje ima tek bod, dok je Spačva do sada sakupila 10. U 2. HRL sjever za žene Zrinski dočekuje Brod Gymnasium, a u derbiju rukometaši Preloga koji su drugi na tablici gostuju kod vodeće Slatine.

Slatina ima 14 bodova, a Prelog 11. U 3. HRL sjever za žene Prelog igra s Gradinom u subotu u 16:30 sati, a u 17:00 sati počet će Čakovec i druga ekipa Koke. Kod rukometaša Nedelišće dočekuje Daruvar u subotu u 19:30 sati, a Info Star u subotu u 15:30 sati gostuje kod Velikog Trojstva.

Odbojka: Centrometal favorit protiv Daruvara

U 1. odbojkaškoj ligi u 7. kolu Centrometal je domaćin Daruvaru u subotu u dvorani Aton u 17:00 sati.

U 2. ligi odbojkašice Kaštela gostuju u Zagrebu kod Orla, a odbojkaši Totovca u subotu u 17:00 sati domaćini su u dvorani Učiteljskog fakulteta u Čakovcu Medicinaru. Nedelišće je slobodno.

Košarka: Čakovec dočekuje Rudara

U 6. kolu košarkaške A – 2 lige sjever Čakovec je domaćin Rudaru u subotu u 18:30 sati u dvorani 2. osnovne škole u Čakovcu. U nedjelju u 16:00 sati Međimurje gostuje kod Bjelovara.

Kuglanje: Može li Čakovec pobijediti lidera?

U 2. kuglačkoj ligi Čakovec dočekuje vodeću ekipu Bjelovar, a Željezničar gostuje u Koprivnici kod pretposljednjeg Graničar Picoka.

Plivanje: 9. obiteljska štafeta

Čakovečki plivački klub organizator je 9. obiteljske štafete koja će se održati u nedjelju od 10:30 sati.

Šah: Turnir ”Za Damira” u Miklavcu

Šahovski klub Miklavec organizira u nedjelju od 10:00 sati u Miklavcu humanitarni turnir ”Za Damira”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije