Čakovec i Prelog uz INA Sportske igre mladih

Čakovec i Prelog uz INA Sportske igre mladih

Gradonačelnik Grada Čakovca Branko Šalamon i ove je godine dao punu potporu najvećoj sportsko amaterskoj manifestaciji u Europi, INA Sportskim igrama mladih. U današnjem razgovoru s izaslanstvom INA SIM, predvođeno izvršnim direktorom Tihomirom Gudićem Šalamon je obećao kako će se ovaj projekt naći na popisu koji će dobiti financijsku i tehničku potporu u Gradu Čakovcu.

“Projekt je iznimno važan za razvoj djece i mladih te zaslužuje našu punu potporu”, istaknuo je Šalamon. Tijekom razgovora istaknuto je kako bi i manji gradovi Međimurske županije trebali participirati u organizaciji ove manifestacije, čime bi se podijeli troškovi te poboljšala organizacija. Jedan od gradova koji također daju punu potporu je Prelog, na čelu s Dragutinom Glavinom, gradonačelnikom Preloga koji je izrazio zadovoljstvo ovim projektom, koji će potpomoći u financijskom i tehničkom smislu.

Ove godine na Igrama je iz Međimurske županije sudjelovalo 1.905 djece i mladih koji su ostvarili izvrsne rezultate i na finalnim utakmicama u Splitu. Rekordna godina po broju prijavljenih od čak 80.000, donijela je veću konkurenciju.

No Međimurski mali dečki odnijeli su kući zlato u malom nogometu te dokazali kako je Međimurska županija bogata mladim sportskim nadama u koje treba ulagati i ohrabrivati da se bave sportom.

Živimo život bez droge jer droga uzima život!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije