JUDAŠI

TRI MEDALJE Judaši uspješni na Kupu Samobora

U subotu su judaši iz JK Zrinski Čakovec nastupili na međunarodnom turniru u Samoboru.

Na turniru je nastupilo preko 400 natjecatelja iz osam država država (Slovenija, BiH, Mađarska, Ukrajina, Bugarska, Velika Britanija, Austrija i Hrvatska) i 45 klubova. Za čakovečki klub nastupili su: Fran Hranilović, Loren Janković Crnčec, Matej Naranđa i Lorenna Hranilović.

Fran Hranilović je natjecanje otvorio sa sjajnom pobjedom, no međutim u drugom kolu ga je zaustavio predstavnik iz Zagreba koji je kasnije osvojio 1. mjesto.U repasažu mu je malo falilo da pobjedi i tako je završio natjecanje bez odličja. U ukupnom poretku zauzeo je 7. mjesto.
Loren Janković Crnčec prvu borbu gubi od dečka koji je kasnje isto osvojio zlatnu medalju, kroz repasaž ostvaruje tri pobjede i osvaja 3. mjesto. Matej Naranđa bio je slobodan u prvom kolu, u drugom gubi borbu jer je protivnika na sebe bacio, u repasažu pobjeđuje i osvaja 3. mjesto.
Lorenna Hranilović nastupila je u uzrastu kadetkinja U18 (ona je prva mlađih kadetkinja U16) s dvije pobjede plasirala se u finale, u finalu na gušenje gubi borbu i zauzima veliko 2. mjesto. Super vikend za judaše s četiri natjecatelja vratili su se u Čakovec bogatiji za tri medalje. Trener je Filip Šeketa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije