Karatisti Male Subotice opet osvajali medalje

Karatisti Male Subotice opet osvajali medalje

U subotu, 22. listopada karatisti Male Subotice bili su u Daruvaru na jakom međunarodnom natjecanju Darfest 2011. U jakoj konkurenciji 400 natjecatelja iz 3 države osvojili su tri medalje. Filip Novak osvojio je svoju prvu kadetsku medalju u kategoriji -52 kg i to srebro.

Fabijan Muršić je u kategoriji učenika -42 osvojio srebro, a u mlađim kadetima -41 broncu. U istoj kategorji mlađih kadeta Vilim Muršić se borio za broncu. U borbi za broncu bili su i Tin Hrgović i Mihael Sirc, ali za dlaku im je medalja izmakla ponajviše greškom sudaca koji nisu uzeli u obzir sve što su trebali. Svi natjecatelji su se izvrsno borili i očekujemo da na sljedećem natjecanju stoje na postolju gdje i zaslužuju biti svojim radom i upornošću na treninzima.

Karate klub Mala Subotica nastupio je u nedjelju 16. listopada i na Memorijalu poginulim bojovnicima grada Ivanca i odnio vrijedne medalje. Maria Murković je u kategoriji učenica do 40 kg bila zlatna. Dok je ekipa učenika u sastavu Tin Hrgović, David Kolarić i Mihael Sirc osvojila srebrni pehar nakon jednog dobivenog i jednog izgubljenog ekipnog meča.

Nika Žerjav je na svom prvom natjecanju bila brončana u učenicama B do 32 kg. Na natjecanju su još sudjelovali i Dominik Murković koji je izgubio u borbi za treće mjesto i Antonija Ružić koja se unatoč dobrim borbama nije plasirala na postolje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije