Gimastika: Pripreme za Svjetski kup u Osijeku

Gimastika: Pripreme za Svjetski kup u Osijeku

Članovi Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan nakon Svjetskog prvenstva u Tokiju nastavljaju sa svojim aktivnostima. Već idućeg tjedna na rasporedu je Svjetski kup u Osijeku. I Tijana Tkalčec i Filip Ude su u prehladi nakon povratka pa je upitan njihov nastup u srcu Slavonije.

Tijana trenira, a do srijede će se odlučiti hoće li Filip biti spreman za nastup. Vezano us Svjetsko prvenstvo Mario Vukoja nam je rekao da su zadovoljni što se za glavni kvalifikacijski turnir u Londonu za Olimpijske igre plasiralo dvoje gimnastičara.

Tina Erceg je napravila bolji rezultat, a ako bude potrebe na to mjesto može uskočiti i Tijana. Rezultatski je napravljeno što je najavljeno i kod Filipa, ali ostaje jer se moglo puno više. Prije Tokija na turnirima je radio više od 88 bodova. Kiksao je na tlu kad je izašao izvan crte i pao, neposredno nakon toga uslijedila je vježba na konju s hvataljkama. Par minuta nije bilo dovoljno za psihološki oporavak i povratak pa je i tamo napravljen slabiji rezultat nego se očekivalo.

Ukupno je izgubljeno gotovo 4 boda u te dvije sprave. U Londonu će biti drugačija priča jer će se pripremiti lakše vježbe na tlu i konju kako bi se postigao glavni cilj, a to je odlazak na Olimpijske igre.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije