Jesenski kros okupio 800 trkača

Jesenski kros okupio 800 trkača

Unatoč prohladnom vremenu koje je u drugoj polovici tjedna prijetilo da se natjecanje ne održi, u čakovečkom se parku na Jesenskom krosu za 2011. godinu, okupilo 800 natjecatelja iz osnovnih i srednjih škola Međimurja, te građana.

Krosevi se u čakovečkom parku održavaju od 2005. godine a ovaj četrnaesti po redu, ponovo je uspješno organizirao Atletski klub Međimurje uz pomoć sudaca Zbora atletskih sudaca Međimurja.

Najbolja osnovna škola bila je nagrađena peharom a on je otišao u ruke učenika OŠ Nedelišće na čelu s prof. Željkom Jagecom, koji su osvojili četiri zlatne, tri srebrne i tri brončane medalje. Na drugom mjestu je OŠ Prelog sa tri zlatne i jednom brončanom, a Prva OŠ Čakovec treća sa dva zlata, dva srebra i jednom broncom. Na četvrtom mjestu sa pet medalja i to dvije zlatne i tri brončane svrstala se OŠ I.G.Kovačić Sv. Juraj na Bregu.

Najviše učenika uspjeli su motivirati za nastup čakovečke I i III osnovna škola, te  OŠ I.G.Kovačić Sv. Juraj na Bregu, dok je kod srednjih škola najbolju spremnost i motiviranost za trčanje pokazala Gimnazija Čakovec. Pokrovitelji natjecanja bili su Grad Čakovec i Međimurska županija, a glavni sponzor krosa Međimurska banka Čakovec, koja je osigurala majice za najbolje natjecatelje.

Svojim donacijama pomogli su i: Dom zdravlja Čakovec, Sobočan interijeri Mursko Središće, Metal dekor Ivanovec, Promming Čakovec, Ambijenti Čakovec, Muraplast Kotoriba i Linea cod Čakovec.

>> Fotografije s krosa pogledajte u našoj galeriji slika

>>> Sve rezultate pogledajte klikom ovdje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije