Bogat sportski vikend: Za svakoga ponešto

Bogat sportski vikend: Za svakoga ponešto

2. HNL: Međimurje traži bodove protiv Imoćana: 3. HNL: Nedelišće dočekuje lidera Slatinu; 1. MNL: Derbi BSK – Polet; Rukomet: Mogu li Čakovčani dobiti Kaštelu; Odbojka: Centrometal u Zagrebu; Košarka: Čakovec i Rudar traže domaće pobjede; Kuglanje: Čakovečki duel; Atletika: Jesenski kros.

U susretu 2. HNL Međimurje u subotu u 15:30 sati dočekuje Imotski. Čakovčani su u nezavidnoj situaciji na 13. poziciji sa 7 bodova, dok su gosti 4. s 15 bodova.

U 3. HNL sjever Nedelišće u subotu u 15:00 sati dočekuje vodeću Slatinu. U isto vrijeme u derbiju začelja Polet će u Pribislavcu tražiti bodove protiv Križevaca. Čakovec gostuje kod Podravca. U nedjelju će u Kotoribi međimurski derbi odigrati Graničar i Mladost.

U 1. MNL u subotu u 15:30 sati igraju Sloboda Slakovec i Sokol. U nedjelju je na rasporedu veliki derbi u kojem drugoplasirani BSK u Belici dočekuje vodeći Polet iz Svetog Martina na Muri.

U 2. MNL zapad u subotu u 15:30 sati Hajduk Štrukovec dočekuje Plave iz Peklenice, a na istoku će Hodošan gostovati kod Galeba. U 3. MNL zapad u subotu će igrati Parag i Sloga Štrigova.

U rukometnoj Premijer ligi u nedjelju u 18:00 sati Međimurje dočekuje Kaštelu Adriachem. Čakovčani imaju tek jedan bod, Kaštela ima 4 i ovo je jedan od susreta koje bi Međimurje trebalo (moralo) dobiti želi li ostati u elitnom rangu hrvatskog rukometa. Susret se igra u nedjelju zbog subotnje nastupa Croatie osiguranja u rukometnoj Ligi prvaka.

U 2. ligi rukometašice Zrinskog gostuju kod Ivanca, a Prelog dočekuje Požegu. U 3. ligi rukometašice Čakovca u subotu u 16:00 sati dočekuju Gradinu, a Prelog u 18:00 sati gostuje kod druge ekipe TVIN-a. U istom rangu natjecanja Nedelišće gostuje kod Concordije, a Info Star kod druge ekipe Bjelovara.

U prvoj odbojkaškoj ligi u 3. prvenstvenom kolu Centrometal gostuje kod Zagreba. U 2. ligi odbojkašice Kaštela gostuju kod Karlovca, a odbojkaši Totovca u subotu u 16:00 sati u dvorani Učiteljskog fakulteta igraju s Toplicama.

U košarkaškoj A – 2 ligi Čakovec u subotu u 19:30 sati u dvorani II. osnovne škole Čakovec dočekuje Petar Zrinski. Rudar u Murskom Središću u 17:00 sati u subotu dočekuje Mladost. Međimurje u subotu u 18:00 sati gostuje u Ludbregu kod Grafičara.

U C ligi Međimurje u subotu u 16:30 sati u dvorani II. osnovne škole u Čakovcu igra s Dubravčanom. Donji Kraljevec u školskoj dvorani u subotu u 19:00 sati igra s drugom ekipom Međimurja. Nedelišće u Atonu u nedjelju u 17:00 sati igra s Prelogom. Mladost i Kotoriba igrat će narednog tjedna.

U 2. kuglačkoj ligi na rasporedu je gradski derbi koji će u subotu u 16:00 sati odigrati Čakovec i Željezničar.

U subotu u 11:00 sati počet će Jesenski kros koji će se održati u jezeru Starog grada.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije