IZBORNA SKUPŠTINA

SRD SOM KOTORIBA Novi predsjednik Željko Sabolić

Ribiči SRD-a Som iz Kotoribe su sumirali godišnji rad i birali novo vodstvo

U subotu, 25. siječnja u prostorijama ribičkog doma SRD Som u Kotoribi održana je godišnja skupština ŠRD Som koja je imala i izborni karakter.

O jednogodišnjem minulom radu govorio je dosadašnji predsjednik Dražen Kos. Istaknuo je zadovoljstvo realizacijom lanjkog programa i to gotovo u svim segmentima djelovanja. Dodao je kako za to treba zahvaliti radu i entuzijazmu članstva, a važnu ulogu u realizaciji pojedinih segmenta programskih odrednica imali su sponzori i donatori SRD-a.

Posebno je zahvalio Općini Kotoriba koja kontinuirano prati njihov rad. Blagajnik Željko Dolenec je u iznošenju financijskog izvješća  rekao kako su lanjski prihodi iznosili 83.582,41 kunu, dok su rashodi bili 76.517,61 kunu. Višak prihoda od 7064,80 kuna prenosi se u ovu godinu.

Najopširnije je bilo izvješće predsjednika Natjecateljske komisije Drage Filipašića pa iz njega izdvajamo najbitnije. To je osvojeno 4. mjesto u 1. Hrvatskoj ribolovnoj ligi, 4. mjesto u 1. Županijskoj ribolovnoj  ligi, 4. mjesto Drage Filipašića u Ligi veterana Republike Hrvatske i plasmanu u reprezentaciju. S ponosom je opetovano istaknuo nastup Marka Horvata na Svjetskom prvenstvu U20 u Španjolskoj.

Članovi su izvješća jednoglasno prihvatili, a dali su i razrješnicu dosadašnjem čelništvu. Jednoglasno su imenovani novi članovi Upravnog odbora – Dražen Kos, Zoran Lipić, Drago Filipašić, Oliver Pogorelec, Vanja Radmanić, Željko Sabolić, Zvonimir Brkljačić, Stanislav Sović, Darko Vuk, Hinko Virgej, Ivica Jakupak, Ivica Horvat, Josip Dolenec, Denis Špilak, Dragutin Strbad, Nikola Seličanec, Dragutin Pogorelec, Antun Novak, Ivana Sučić, Željko Dolenec, Zlatko Talaš, Zvonimir Dravec i Nikola Filipašić.

Za članove Nadzornog odbora jednoglasno su izabrani Damir Sučić kao predsjednik te Đuro Golubić i Anđelko Radmanić kao članovi. U izboru najodgovornijih članova SRD-a, za predsjednika je izabran Željko Sabolić, dopredsjednika Ivica Jakupak, tajnika Vanja Radmanić i blagajnika Željko Dolenec.

Novi predsjednik u društvu starog predsjednika

U svečarskom dijelu skupštine, zahvalnice za dugogodišnje članstvo i dugogodišnji uspješan rad u SRD-u Som dobili su Josip Marđeko i Dragutin Strbad. Kada su riječ preuzeli gosti, svi su od reda pohvali rad članova Soma. Predsjednik SSRD Međimurske županije Zoran Pfeifer je k tome posebno pohvalio uspjeh Marka Horvata koji je drugu godinu u nizu bio najbolji natjecatelj svijeta u kategoriji U15.

Pohvale i poziv na suradnju su dobili od SRD Žužička, KUD Kotoriba, Limene glazbe Kotoriba, MK Rolling fish, Košarkaškog kluba Kotoriba, TK Kotoripski begači, SRD Klen Sveta Marija, SRD Štuka Donja Dubrava i načelnika Općine Kotoriba Ljubomira Grgeca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije