Deset godina TK “C Lab” Slakovec proslavio teniskim turnirom

Deset godina TK “C Lab” Slakovec proslavio teniskim turnirom

Teniski klub C Lab Slakovec proslavio 10 godišnjicu postojanja teniskim turnirom pod nazivom “Slakovec 2011”. U Slakovcu je turnir trajao četiri dana, a uspješno ga je organizirao TK “C Lab” Slakovec. Ovo je već deseti turnir po redu koji organiziraju entuzijasti istoimenog kluba.

Finale je odigrano u nedjelju, 25. rujna 2011. za sve četiri kategorije koje su nastupile. Ukupno je nastupilo 36 mladih tenisača i tenisačica. Po lijepom vremenu pred mnogo gledatelja odigrano je finale desetog po redu tradicionalnog teniskog turnira starosti do 16 godina. U najmlađoj kategoriji “limača” pobijedila je Ana Šafarić, drugo mjesto pripalo je Borni Škrobar dok je treća bila Marta Treska.

U drugoj kategoriji starosti do 10 godina prvi je bilo Marko Salopek druga je bila Ena Korunić dok je treća bila Patricija Van. U trećoj skupini do 12 godina pobijedila je Maja Cmrečnjak drugi je bilo Gabrijel Mesarić, a treći Jan Krnjak. Nakon finala program se nastavio igrom parova roditelja gdje je bilo svega, smijeha, padova, udaranja loptica preko zaštitne ograde… Između mečeva nastupila je plesna skupina “Cheerleaders Livi” iz Čakovca svojim poznatim plesnim točkama i oduševila brojne gledatelje svojim plesom i akrobacijama.

Treba napomenuti da je turnir odigran na terenu obitelji Novak Mladena koji su ujedno i nagradili sve sudionike ovog turnira, a pobjednike zasluženim peharima. U ime TK “C Lab” obitelji Novak zahvalile su se mlade tenisačice prigodnim riječima i poklonima. Turnir su uspješno vodile Ivana Pozvek Golub, Kristina Trupković i Ivana Kukolić.

Iz teniskog kluba “C Lab” kažu: “Svake se godine rapidno povećava broj djece kako na turniru tako i u školi tenisa što nam je izuzetno drago. Kad smo počeli pred 10 godina bilo ih je desetak, a danas četiri puta više, to pokazuje da se u klubu radi sistemski i vrlo kvalitetno čemu u prilog govore i rang liste TSSH-e na kojima si naši mladi tenisači vrlo visoko rangirani.

Ovim putem zahvaljujemo najviše našoj predsjednici kluba Ivanki Novak kao i njenom suprugu Mladenu, Zatim zahvale treba uputiti Ivanu Novaku i Nikoli Novaku koji su pomogli u organizaciji turnira, kao i svim sponzorima koji su svojim donacijama pripomogli da i ovaj
turnir uspješno završi jer bez tih donacija bilo bi jako teško organizirati i realizirati turnir za tako puno djece… Vidimo se sljedeće godine!”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije