Speedway: Dijelimo 4×1 ulaznicu za crvenu tribinu Grand Prixa!

Speedway: Dijelimo 4×1 ulaznicu za crvenu tribinu Grand Prixa!

2011 FIM Nice Croatian Speedway Grand Prix

Speedway Grand Prix utrke održavaju se u 7 zemalja: Danskoj, Češkoj, Švedskoj, Poljskoj, Velikoj Britaniji, Italiji i Hrvatskoj. Utrku uživo prenosi 26 televizijskih kuća, od kojih ističemo SKY Sports, Eurosport i Canal+ u stotinjak zemalja koje gleda 30 i više milijuna gledatelja.

Natječu se najbolji vozači svijeta iz Poljske, Danske, Švedske, Velike Britanije, Rusije, SAD-a i Australije. Velika vjerojatnost je da ćemo u Hrvatskoj okruniti prvaka svijeta, Grega Hancocka koji je ovdje započeo svoj ulazni put prema tituli. U Donjem Kraljevcu je pretposljednja utrka, a Hanckok ima 139 bodova, drugi Poljak Jaroslaw Hampel ima 108, a treći Šveđanin Andreas Jonsson 100 bodova.

Na stadionu Milenium se u subotu, 24. rujna očekuje nekoliko tisuća navijača iz Hrvatske, Poljske, Velike Britanije, SAD-a, Mađarske, Slovenije i drugih zemalja. Ovo je jedan od najvećih projekata u Hrvatskoj, a same brojke su impresivne kada se govori o milijunima kuna u objekte i licencu za Grand Prix, dvjestotinjak ljudi koji rade na ovom događaju te milijunima eura koje vozači ulažu u svoju opremu.

Informacije za publiku u vezi događanja na Speedway stadionu Milenium povodom Grand Prix utrke:

Subota, 24.9.

19:00 Početak utrke

Ulaznice se još uvijek mogu kupiti u pretprodaji putem sustava Eventim i na njihovim prodajnim mjestima po cijenama:

400 kn ŽUTA TRIBINA

350 kn PLAVA TRIBINA

300 kn CRVENA TRIBINA

250 kn SIVA TRIBINA

200 kn ZELENA TRIBINA

150 kn NARANČASTA TRIBINA

Parking će biti reguliran kako bi se u najbržem mogućem vremenu moglo doći i napustiti stadion. Osigurano je preko 3000 parkirnih mjesta. U stadion je zabranjeno unositi pirotehnička sredstva (baklje, petarde, prskalice i slično), piće u boci, štapove za zastave, kišobrane i slične predmete koji bi mogli ugroziti sigurnost pa vas stoga molimo da takve predmete ne nosite na stadion jer će isti biti oduzeti.

Dijelimo 4 ulaznice za Grand Prix vrijednosti 1.200 kuna!

Prva četvorica koja ispod članka ostave komentar dobivaju po jednu ulaznicu za crvenu tribinu vrijednu 300 kuna! Email adresa Vam mora biti ispravna, jer ćete putem nje dobiti naputak da nam pošaljete Vašu kućnu adresu za dostavu. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije