USPJEH TRENERA IZ OTOKA

MEĐIMUREC NA SLAVENOVOJ KLUPI Dalibor Gorupić doveo juniore Slaven Belupa na samo bod od vrha tablice

Trener juniora Slaven Belupa je Dalibor Gorupić iz Otoka.

Juniori Slaven Belupa nastavili su odličnim rezultatima. U devetom kolu Prve HNL svladali su vršnjake Dugopolja s i više nego uvjerljivih 5:0 i tako došli na samo bod zaostatka od prvoplasirane Lokomotive koja ima utakmicu manje na svom kontu.

Od samog početka utakmice momčad trenera Dalibora Gorupića vodila je glavnu riječ na terenu, a svoju je nadmoć okrunila u zadnjoj minuti prvog poluvremena kada je Tomić lijepo prsima primio loptu i iz voleja ju s desetak metara zakucao u mrežu za 1:0.

U nastavku susreta naši su juniori u potpunosti nadigrali goste. U 51. minuti Kožarić je povisio na 2:0, a samo dvije minute kasnije precizan za 3:0 bio je Brković. Do kraja susreta za 4:0 je zabio Đođ, a konačnih 5:0 postavio je Tumpić.

‘Čestitam svojim igračima na još jednom odličnom izdanju. Nakon ovakvog rezultata nemam što puno reći. Sve što smo se dogovorili prije utakmice su ispunili i to je ono što me najviše veseli. Drago mi je i da su svih pet golova postigli različiti strijelci jer su nam svi igrači jednako važni i time pokazujemo da smo prava momčad. Bravo za moje dečke, idemo dalje na isti način. Želimo se i u Osijeku potući za sva tri boda’, rekao je trener Dalibor Gorupić.

S novom pobjedom mladi Slavenaši su stigli do svog 18. boda te su trenutno na diobi drugog mjesta sa zagrebačkim Dinamom. Prvoplasirana Lokomotiva ima 19 bodova i utakmicu manje. U idućem kolu naši juniori gostuju kod Osijeka, donosi portal NK Slaven Belupa.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije