Komentar nedjeljnog kola: Spartak i Dinamo podijelili bodove

Komentar nedjeljnog kola: Spartak i Dinamo podijelili bodove

Neslužbeni rezultati međimurskih nogometnih liga

1. MNL: BSK na čelu tablice

U osam susreta četiri domaće i tri gostujuće pobjede uz jedan miroljubiv rezultat. Pušćine je na svom terenu pobijedilo Čukovec 5:1. Prvi dio završava 2:1, u drugom Pušćine zabija tri gola za uvjerljivu pobjedu. Podturen je slavio protiv Slobode iz Slakovca 3:1. Domaćin prvo poluvrijeme dobiva 2:0. U drugom dijelu po gol na svakoj strani. Trnava je bila bolja od Sloge 2:1. Prvi dio bez golova uz brojne promašaje. Trnava u drugom dijelu zabija dva gola, da bi Sloga iz kaznenog udarca tek smanjila na 2:1. Naprijed je u Cirkovljanu poražen od Dubravčana 0:3 primivši dva gola u prvom i jedan u drugom poluvremenu. Sokol je pobijedio Centrometal 2:1. Iako su igrači iz Macinca na poluvremenu imali 0:1 Sokol u drugom dijelu zabija dva gola i preokreće rezultat za domaća tri boda.

>>> Međimurje i Polet dobili 7 komada, Napredak zabio 22

>>> Čakovec šesticom ispratio Priločance, Eko bolji od Jadrana

Spartak Mala Subotica i Dinamo Palovec nakon tri godine izjednačeno u prvenstvenom derbiju kola

Nakon tri sezone odigran je jedan od najvećih međimurskih prvenstvenih derbija, onaj između Spartaka iz Male Subotice i Dinama iz Palovca i to pred više od šestotinjak gledatelja. Odmah u prvom napadu, Emanuel Šegović, nakon 30 sekundi igre i prodora Domagoja Mihalica te obrane golmana Dinama Miljenka Rebernika zabija za rano vodstvo domaćina. Vrlo izgledna prilika Dinama za 1:1 u 24. minuti utakmice, ali Kristijan Hergotić u oči sa vratarem i dvojicom za vratom puca pored gola.

Izjednačujući pogodak Dinama u 35. minuti. Marko Mihalović se u okretu oslobodio dvojice stopera i zabija pored nemoćnog Stjepana Jalšovca Čepe. Valja spomenuti da su Palovčani u Malu Suboticu došli znatno oslabljeni, sa Bojanom Cirkvenčićem na liberu, napadačem Ninom Marčecom Zikom na bočnom i bez Marka Štampara te Benjamina Dominića u sastavu. Očekivala se pobjeda domaćina, ali kako to biva u derbija i kad se ne prepozna na licima igrača Spartaka onaj elan i želja za pobjedom, rezultat 1:1, kao da je tokom utakmice zadovoljio obje strane. Ali samo tokom utakmice.

 Spartak - Dinamo 1:1
Spartak i Dinamo odigrali 1:1

Mladost Ivanovec i Polet utakmicu završili sa deset igrača

U derbiju kola Mladost je u Ivanovcu poražena od Poleta 0:4. Polet je zabio jedan gol u prvom dijelu i još tri u drugom za više nego uvjerljivu pobjedu. Bojan, čitatelj portala šalje da je na poluvremenu utakmice između Mladosti iz Ivanovca i Poleta iz Svetog Martina na Muri rezultati bio 0-0. Kod rezultata 0-1, jedanaesterac za Ivanovec i crveni karton za Polet. Kraj utakmice su obje momčadi dočekale sa 10 igrača na terenu.

1. MNL: Omladinac (NSR) – BSK 1:3 /subota/, Pušćine – Čukovec 77 5:1, Podturen – Sloboda (S) 3:1, Trnava – Sloga (Č) 2:1, Spartak – Dinamo (P) 1:1, Naprijed – Dubravčan 0:3, Sokol – Centrometal 2:1, Mladost (I) – Polet (SMnM) 0:4.

Obrana jedanaesterca od strane golmana Poleta


2. MNL istok: Croatia prosula dva gola viška, prva pobjeda Bratstva

Gosti su bili uspješniji od domaćina u ovom kolu: tri gostujuće i dvije domaće pobjede uz dva remija. Galeb i Mladost iz Palinovca odigrali su 1:1. Galeb je zabio gol u prvom, a Mladost u drugom poluvremenu. Budućnost je u Podbrestu poražena od Vidovčana 1:3. Gosti su nakon prvog dijela imali prednost 0:2. Budućnost je zabila za 1:2, ali do boda nije došla. Draškovec je začelje tablice potvrdio teškim domaćim porazom od Drave 1:7. Već nakon prvog poluvremena Drava je vodila 5:1. ČSK je poražen od Mladosti iz Svete Marije 2:3. Poluvrijeme je završilo 0:1. Bilo je spora na kraju susreta oko suca koji je umjesto žutog domaćem igraču pokazao crveni karton. Kraljevčan i Hodošan odigrali su dobrosusjedskih miroljubivih 3:3. Takvo je bilo i poluvrijeme 1:1.

Bratstvo je u prvom dijelu na svom terenu u Savskoj Vesi nakon pola sata povelo protiv Dinama iz Domašinca 1:0. Dinamo je imao neke svoje prigode koje nije znao iskoristiti i na odmor se otišlo minimalnom prednošću domaćina. U drugom poluvremenu mreže su mirovale i Bratstvo je došlo do prve pobjede u ovoj sezoni.

 Borac - Croatia
I Borac i Croatia odigrali miroljubivih 2:2

U Turčišću su Borac i Croatia odigrali 2:2. Ekipa iz Orehovice je do 85. minute vodila 2:0 i to uspjela prosuti na samom kraju susreta.

2. MNL istok: Graničar (N) – Dubrava 1:0 /nedjelja u 10,30 sati/, Galeb – Mladost (Pal.) 1:1, Budućnost (P) – Vidovčan 1:2, Draškovec – Drava (DM) 1:7, ČSK – Mladost (SM) 2:3, Kraljevčan 38 – Hodošan 3:3, Bratstvo (SV) – Dinamo (D) 1:0, Borac PMP – Croatia 2:2.

2. MNL zapad: Gostima samo jedan bod

U osam susreta samo je Hajduk iz Štrukovca došao kao gost do boda odigravši u Jurovcu s Bratstvom bez golova. Svi ostali gosti otišli su kući pokisli. Jedinstvo je u Novom Selu na Dravi ispratilo slobodu iz Mihovljana sa 6:2. Prvi dio završio je 3:0. Mura je pobijedila 5:1 Jedinstvo iz Gornjeg Mihaljevca. Gosti su poveli u prvom dijelu, Mura je do kraja poluvremena preokrenula na 2:1. U drugom dijelu domaći igrači iz Hlapičine zabijaju još tri gola za petardu u mreži Jedinstva. Međimurec je pobijedio Mladost 3:0 s time da su svi golovi pali u drugom dijelu. U Peklenci Plavi su pobijedili Dravu 4:1. Strahoninec je bio bolji od Šenkovca 5:2. Prvi dio domaćin dobiva 1:0, a u drugom dijelu prava golijada.

 Venera - Trnovec 3:0
Venera sa 3:0 pobijedila Trnovec

2. MNL zapad: Rudar – Zasadbreg 6:0 /subota/, Venera PMP – Trnovec 3:0 /subota/, Bratstvo (J) – Hajduk (Š) 0:0, Jedinstvo (NSD) – Sloboda (M) 6:2, Mura – Jedinstvo (GM) 5:1, Međimurec – Mladost (S) 3:0, Plavi (Pek.) – Drava (K) 4:1, Strahoninec – Šenkovec 5:2.

3. MNL istok: Napredak i Eko sami na vrhu

Omladinac - TrnjeOmladinac na domaćem terenu prosuo bodove protiv Trnja

Omladinac je kod kuće poražen od Trnja 1:2. Prvi dio završio je bez golova. U Dekanovcu Mladost i Budućnost odigrali su 1:1. Oba gola pala su u prvom dijelu. Budućnost je povela, a Mladost izjednačila. Radnički je dobio Romsku vatru 5:1, a Borac je bio bolji od Otoka 2:1.

Jadran iz Štafanca je iz Svetog Križa otišao kući pognutih glava

3. MNL istok: Napredak – Roma 22:2 /subota/, Eko – Jadran 3:0 /nedjelja u 10,30 sati/, Omladinac (DS) – Trnje 1:2, Mladost (D) – Budućnost (M) 1:1, Radnički – Romska vatra 5:1, Borac (DH) – Otok 2:1.

3. MNL zapad: Donji Koncovčak preokretom pobijedio Pobjedu

Klubovi bez bodova sastali su se u Žiškovcu. Dinamo je na kraju slavio 7:5. Prvi dio završio je 4:1. Susret pun preokreta igrao se u Gornjem Hrašćanu gdje je slavio Donji Koncovčak 2:3. Gosti su prvo poluvrijeme dobili 0:1 da bi pobjeda u pet minuta drugog dijela preokrenula na 2:1. No dečki iz Donjeg Koncovčaka pokazuju pravi karakter i s dva gola još jednom preokreću rezultat i s tr boda nastavljaju utrku za vrhom tablice. Mali Mihaljevec se lako obračunao s Bratstvom 6:0 zabivši im po tri gola u svakom poluvremenu.

U Brezju Hajduk nastavlja s lošim domaćim igrama odigravši s Krištanovcem tek 1:1. Hajduk dobiva prvi dio 1:0. U drugom poluvremenu Krištanovec izjednačuje iz kaznenog udarca na 1:1 s igračem manje i još propušta prigodu koja im je mogla donijeti puni plijen u Brezju. U Prekopi su Plavi bili bolji od Omladinca 4:1. Prvi dio završio je 1:0. Sloga je u Štrigovi bila bolja od Zebanca 3:1. Prvi dio domaćin je dobio 1:0.

3. MNL zapad: Dinamo (Ž) – Parag 7:5, Pobjeda – Donji Koncovčak 2:3, Mali Mihaljevec – Bratstvo (P) 6:0, Hajduk (B) – Krištanovec 1:1, Plavi 1975 – Omladinac (M) 4:1, Sloga (Š) – Zebanec 3:1.

FOTO:
Venera – Trnovec
(Tihana Hajdinjak), Spartak – Palovec, Bratstvo Savska Ves – Dinamo Domašinec, Borac – Croatia

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije