Treći naslov prvaka Tenis klubu Prelog

Treći naslov prvaka Tenis klubu Prelog

Po treći puta Tenis klub Prelog osvojio je momčadsko prvenstvo za veterane Međimurja u tenisu. Prvi naslov TK Prelog osvojio je 2000. godine, a drugi 2009. godine. Ove godine u finalu su se sastali TK TEAM 2 Čakovec i TK Prelog 1. Pobjedio je TK Prelog 1 kojemu je to ove godine druga kruna jer je osvojio i prvo zimsko prvenstvo 2010./2011.

Za TK Prelog 1 nastupali su Alojzije Šestan (kapetan ekipe), Žarko Bermanec (zamjenik kapetana i predsjednik TK Prelog), Mario Matjačić, Krunoslav Martinec, Dejan Naranđa i Željko Horvat te dva tenisača iz Varaždina – Davor Prpić i Tihomir Planinc.

TK Prelog ima četiri natjecateljske ekipe. Seniorska ekipa natječe se u trećoj hrvatskoj ligi, dvije veteranske ekipe natječu se u Međimurskoj ligi, a imaju i žensku ekipu. U klubu djeluje i uspješna teniska škola koju vode Damir Krčar, Nikola Blažeka i Darko Hercigonja.

TK Prelog svake godine organizira i ljetni kamp koji vodi Darko Hercigonja. Kamp pohađa preko 50 djece predškolske i školske dobi, doznajemo od Alojzija Šestana. (I.B.)

OP Ponikva: Ema Matjačić u finalu

Na Otvorenom prvenstvu TK Ponikva u Zagrebu, turniru iz kalendara HTS-a, Ema Matjačić plasirala se u finale turnira.

U polufinalnom susretu Ema je pobijedila Katarinu Dujić Plumtree iz Splita rezultatom 60 61, da bi u finalu bolja od nje bila Anđa Klaudija Karanušić iz Zagreba 62 61.

Masters TSSH do 10: Pustaić i Lovreković pobjednici

Ovogodišnji regionalni masters Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske za dječake i djevojčice do 10 godina održan je u Čakovcu na terenima TK Franjo Punčec.

Na turniru je nastupilo 16 dječaka i 7 djevojčica koji su se borili za titulu prvaka regije za 2011. godinu, kao i za nove bodove za regionalnu rang listu, a time i plasman na državno prvenstvo u Splitu.

Najbolji među dječacima bio je Dominik Pustajić iz Daruvara koji je u finalnom susretu zlatne skupine pobijedio Filipa Jarnjaka iz Tenis kluba Varteks rezultatom 34 42 74. Tea Lovreković (TK Didon, Virovitica) osvojila je naslov u konkurenciji djevojčica. U finalnom susretu pobijedila je Niku Svetec (TK Varaždin 1181) rezultatom 42 40.

Mladi igrači i igračice Punčeca ostvarili su dobre rezultate. Justin Kermeci osvojio je prvo mjesto u srebrnoj skupini. U brončanoj skupini Ervin Nedeljko osvojio je prvo, a Vinko Brkić drugo mjesto.

Treće mjesto u zelenoj skupini osvojio je Teodor Zlatar. U konkurenciji djevojčica Nika Šarić osvojila je drugo mjesto u srebrnoj a Antonija Ružić treće u brončanoj skupini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije