Sportski vikend: Za svakoga ponešto

Sportski vikend: Za svakoga ponešto

Gimnastika: Otvoreno Prvenstvo Hrvatske u Atonu; 2. HNL: Međimurje kod Pomorca: 3. HNL: Derbi Nedelišća i Koprivnice, Čakovec u nedjelju s Mladosti iz Preloga; Rukomet: Na početku Premijer lige Međimurje s Buzetom; Odbojka: Međunarodni turnir Trofej Nedelišće; Atletika: Finale kupa Hrvatske za kadetkinje i kadete u Čakovcu.

Sutra će se od 16:00 sati u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću održati 1. otvoreno Prvenstvo Hrvatske u gimnastici. Ulaz u dvoranu je besplatan, a ovo je jedna od posljednjih provjera Filipa Udea, Tijane Tkalčec i ostalih reprezentativaca uoči Svjetskog prvenstva u Tokiju. Najavljen je nastup 26-ero gimnastičara u dvosatnom programu.

U susretu 2. HNL Međimurje sutra u 16:30 sati gostuje kod Pomorca. Pomorac je jedan od favorita za osvajanje naslova i Čakovčanima je ovo jedno od težih gostovanja.

U 5. kolu 3. HNL sjever sutra od 16:30 sati Nedelišće dočekuje Koprivnicu, Graničar iz Kotoribe gostuje kod Podravca, a Polet kod Slatine. U međimurskom derbiju u nedjelju od 10:30 sati igrat će Čakovec i Mladost Prelog.

Sutra će se odigrati tri susreta međimurskih nogometnih liga od 16:30 sati. U 1. MNL Omladinac će u Novom Selu Rok tražiti prve prvenstvene bodove protiv nezgodnog BSK-a iz Belice. U 2. MNL zapad vodeći Rudar ne bi trebao imati problema s posljednjim Zasadbregom, dok će Venera novom domaćom pobjedom u srazu s Trnovcem nastojati ostati pri vrhu tablice. U nedjelju prijepodne od 10:30 sati igrat će u 2. MNL istok Graničar Novakovec i Dubrava, a u 3. MNL istok Eko i Jadran.

U sklopu  Programa obilježavanja 20. obljetnice “Spomendana oslobođenja Međimurja 1991.”, organizira se tradicionalni  IX. po redu turnir u malom nogometu. Turnir će se održati sutra s početkom u 14.00 sati u Donjoj Dubravi  spomen izletište “Predrag Jurčec” (bivša karaula).

Nakon jednotjedne odgode sutra počinje rukometna Premije liga. Međimurje u 18:30 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu dočekuje Buzet.

U 1. kolu 3. HRL sjever Nedelišće gostuje kod Marofa u Novom Marofu, dok Info Star gostuje kod Novske.

U nedjelju će se odigrati i odbojkaški turnir Trofej Nedelišće. U 11:30 sati igrat će domaćin Centrometal Međimurje i Borac iz Banja Luke te slovenski Šempeter i Graz. Od 15:00 sati poraženi će igrati susret za 3. mjesto, a pobjednici finale.

Sutra će se na stadionu Mladosti u Čakovcu od 15:00 sati održati atletsko finale kupa Hrvatske za kadetkinje i kadete.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije