Nogomet: Samo 3. MNL zapad bez kazne

Nogomet: Samo 3. MNL zapad bez kazne

U novom glasilu GOOL Međimurskog nogometnog saveza vidi se da je disciplinski sudac Stjepan Talan imao jako puno posla. Kazne su izrečene u svim ligama osim u 3. MNL zapad.

1. MNL

NK DUBRAVČAN Donja Dubrava kažnjava se po čl. 67 DP HNS-a novčanom kaznom u iznosu od 1.000 kuna zbog ulaska u dva navrata domaćih gledatelja u teren za igru.

2. MNL istok

Na temelju članka 59. Pravilnika o nogometnim natjecanjima prekinuta utakmica HODOŠAN – ČSK registrira se rezultatom 3-0 pf. u korist momčadi ČSK.

NK HODOŠAN se po čl. 67 DP HNS-a kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 1.000 kuna zbog udaranja gostujućeg igrača od strane domaćeg gledatelja.

NK ČSK Čehovec se po čl. 50 DP HNS-a kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog isključenja trenera na utakmici u Hodošanu.

2. MNL zapad

NK MURA Hlapičina se po čl. 92 DP HNS-a kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna jer nije imala licenciranog trenera.

3. MNL istok

NK OMLADINAC Držimurec-Strelec se po čl. 50 DP HNS-a kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog isključenja predstavnika kluba na utakmici u Miklavcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije