Gimnastika: Svi u subotu u Aton, ulaz slobodan

Gimnastika: Svi u subotu u Aton, ulaz slobodan

U subotu će se od 16:00 sati u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću održati 1. otvoreno Prvenstvo Hrvatske u gimnastici.

Mario Vukoja poziva sve ljubitelje gimnastike da dođu ispuniti dvoranu Aton sa željom da se okupi više od tisuću gledatelja koji će dati podršku prije svega Tijani Tkalčec i Filipu Udeu, ali i svim ostalim gostima iz više reprezentacija koje će nam doći u Nedelišće.

Foto: 6.11.2010., dvorana Gradski vrt, Osijek – Svjetski kup u sportskoj gimnastici iz A kategorije, Zito Grand prix 2010., konj s hvataljkama, finale. Robert Seligman, Krisztian Berki i Filip Ude

>>> Svjetski i europski prvak Krisztian Berki dolazi na PH u Aton

Nastupit će 26 natjecatelja, a natjecanje će trajati oko dva sata što će biti vrlo atraktivno, zanimljivo i dinamično za gledatelje.Ulaz je besplatan, a moći će se ući sa strane gdje je Mesap ili sa strane parkirališta.

Kroz manje od mjesec dana bit će Svjetsko prvenstvo u gimnastici u Tokiju gdje će biti velike borbe za ”vađenje vize” za Olimpijske igre iduće godine u Londonu. Gimnastičari su sigurno na vrhuncu svoje forme i ostaju im završne pripreme za Tokio što jamči vrhunsku gimnastičarsku priredbu ove subote u Atonu. Dođite podržati Tijanu i Filipa.

Uz našeg Filipa i Tijanu, koji će biti domaćini, nastupit će još i Robert Seligman, Tomislav Marković, Marijo Možnik, Tina Erceg, Krisztian Berki (aktualni europski i svjetski prvak), Sašo Bertoncelj, Martin Konecny, Samuel Piasecky te još 20-tak seniora i seniorki.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije