Bogat sportski vikend

Bogat sportski vikend

2. HNL: Međimurje u prvom domaćem susretu dočekuje Rudeš; 3. HNL: Polet i Nedelišće igraju međimurski derbi; Međimurske nogometne lige: Sutra se igra pet utakmica; Rukomet: Odgoda prvog kola; Košarka: Međimurje danas s Rudarom, u nedjelju s Radenskom Creativ.

U 4. kolu 2. HNL Međimurje igra prvi domaći susret. Sutra u 16:30 sati na stadionu Mladosti gostuje Rudeš.

 
U 3. HNL Sjever sutra u 16:30 sati Polet u Pribislavcu dočekuje Nedelišće. Mladost je u Prelogu domaćin Ivančici, a Čakovec će gostovati u Ždralovima kod Mladosti. U nedjelju Graničar u Kotoribi ugošćuje Nedeljanec.

 
Sutra se igra i pet susreta međimurskih nogometnih liga. Od 16:30 sati u 1. MNL Centromteal dočekuje Naprijed, a u Slakovcu je Sloboda domaćin Čukovcu. U 2. MNL zapad Hajduk Štrukovec ugošćuje Zasadbreg, dok će u istočnoj skupini igrati Hodošan i ČSK. U zapadnoj skupini 3. MNL Parag će sutra u Preseki igrati s Torpedom iz Križovca.

 
Trebala je ovog vikenda početi i rukometna Premijer liga, no odlukom Hrvatskog rukometnog saveza odgođena je za tjedan dana.

 
Košarkaši Međimurja nastavljaju s odigravanjem pripremnih utakmica. Danas u dvorani 1. osnovne škole igraju s Rudar Cimperom od 20:30 sati, a u nedjelju u dvorani II. osnovne škole u 18:30 sati dočekuju Radensku Creativ iz Murske Sobote.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije