Komentar nedjeljnog kola: Šest ekipa još uvijek bez poraza

Komentar nedjeljnog kola: Šest ekipa još uvijek bez poraza

Foto: Današnje slavlje Spartaka nakon pogotka Centrometalu

U 34 susreta domaćini su slavili u 15 utakmica, gosti u 11, a bez pobjednika završilo je 8 utakmica.

1. MNL: Spartak bolji od Centrometala

Pušćine je na svom terenu pobijedilo Slobodu iz Slakovca 3:1. Prvi dio završava 1:1, a u drugom dijelu domaćini zabijaju još dva gola. Podturen i BSK su podijelili bodove. Domaćin je poveo, a gost izjednačio za jedan bod.

Podturen – BSK: Slavlje Beličanaca nakon pogotka

Trnava i Dinamo Palovec sve su riješili u četiri minute. Trnava je povela u 2. minuti, Dinamo izjednačio u 4. minuti i mreže se više nisu tresle.

Nekih sat vremena Dinamo je igrao s igračem manje, no ekipa iz Goričana nije to znala kapitalizirati. Spartak je pobijedio lidera Centrometal 2:0 postignuvši po jedan gol u svakom poluvremenu. U Cirkovljanu se dosta kasnilo u susretu Naprijeda i Poleta jer se nisu mogli dogovoriti tko će igrati u kojim dresovima.

Naprijed je dobio prvi dio 2:0, no Polet se u drugom vraća na 2:2. Pri kraju susreta Naprijed daje i treći gol za tri boda. Sokol je kod kuće ”očerupan” s čak 0:6 za slavlje Mladosti iz Ivanovca. Ivanovčani su zabili u svakom dijelu po tri gola.

1. MNL: Omladinac (NSR) – Dubravčan 0:2 (subota), Pušćine – Sloboda (S) 3:1, Podturen – BSK 1:1, Trnava – Dinamo (P) 1:1, Spartak – Centrometal 2:0, Naprijed – Polet (SMnM) 3:2, Sokol – Mladost (I) 0:6, Čukovec 77 – Sloga (Č) /odgođeno/.

2. MNL zapad: Četiri domaće i tri gostujuće pobjede

Zasadbreg je jedina ekipa bez boda u ovoj ligi. Kod kuće su poraženi od Slobode iz Mihovljana 0:2 koja im je u svakom poluvremenu dala jedan gol. Bratstvo je u Jurovcu poraženo od Jedinstva iz gornjeg Mihaljevca 1:2. Svi golovi pali su u prvom poluvremenu. Gosti su poveli, domaćin se vraća na 1:1, no Jedinstvo zabija i drugi gol vrijedan punog plijena.

U Novom Selu na Dravi Trnovec je pobijedio Jedinstvo 2:1. Gosti su poveli, domaćin izjednačio, pa još jedan gol Trnovca za tri boda. Sudac je pokazao dva crvena kartona. Čak četiri se puta crvenilo u Hlapičini u susretu gdje je Mura dobila Mladost iz Selnice 3:2. Prema riječima predstavnika iz Selnice domaćin je u 98. minuti iz kaznenog udarca postignuo gol za 3:2. Za Muru jedan, a za Mladost tri isključenja. Međimurec je bio bolji od Šenkovca 5:2. Prvi dio završio je 2:1. Plavi su došli do prvih bodova pobijedivši Strahoninec 6:2.

2. MNL zapad: Venera PMP – Drava (K) 2:0 (subota), Zasadbreg – Sloboda (M) 0:2, Bratstvo (J) – Jedinstvo (GM) 1:2, Jedinstvo (NSD) – Trnovec 1:2, Mura – Mladost (S) 3:2, Međimurec – Šenkovec 5:2, Plavi (Pek.) – Strahoninec 6:2, Rudar – Hajduk Š 4:0 /ranije odigrano/.

2. MNL istok: Croatia i dalje na vrhu

Galeb se lako obračunao s Vidovčanom slavivši 6:1. Prvi dio završio je 2:1, a u drugom Oporovčani zabijaju još četiri gola. U Palinovcu je pukla petarda. Mladost je pobijedila Dravu 5:0. Prvi dio bilo je 1:0. U Podbrestu i Draškovcu bez pobjednika. Budućnost je gubila od Dubrave i golom došla do jednog boda, a Draškovec je vodio pa je Mladost iz Svete Marije zabila gol za jedan bod.

U Novakovcu je bio jedini susret bez golova. Napadači Graničara i Hodošana ovaj su puta bili praznih pušaka. ČSK je pobijedio Dinamo iz Domašinca 3:0. Prvi dio završio je 2:0. Croatia je i dalje bez poraza. Ovoga puta pobijedili su u gostima Kraljevčan ’38 3:1. Prvo poluvrijeme u Savskoj Vesi mreže su mirovale. Igrači Bratstva jednom su sami izašli pred vratara Borca, jednom su pogodili stativu, no lopta nije htjela u gol. Borac je to u drugom dijelu kaznio i odnio bodove pobijedivši 2:0.

2. MNL istok: Galeb – Vidovčan 6:1, Mladost (Pal.) – Drava (DM) 5:0, Budućnost (P) – Dubrava 1:1, Draškovec – Mladost (SM) 1:1, Graničar (N) – Hodošan 0:0, ČSK – Dinamo (D) 3:0, Kraljevčan 38 – Croatia 1:3, Bratstvo (SV) – Borac T 0:2

3. MNL zapad: Mali Mihaljevec preuzeo prvo mjesto

U derbiju ovog kola Torpedo i Donji Koncovčak odigrali su 1:1. Gosti su poveli u prvom poluvremenu, a Torpedo je golom u drugom dijelu došao do boda. U Žiškovcu je Dinamo poražen od Bratstva iz Preseke 2:5. Pobjeda je bila bolja od Krištanovca 3:2. Domaćin je poveo 2:0, no Krištanovec se u drugom dijelu vratio na 2:2. Pobjeda ipak trećim golom dolazi do sva tri boda. U susretu neporaženih ekipa Mali Mihaljevec je pobijedio Omladinac iz Mačkovca 3:0.

Iz Malog Mihaljevca poručuju da više ne ispuštaju mjesto lidera. U Brezju poraz Hajduka od Zebanca 3:5. Prvi dio gosti dobivaju 1:2. U Prekopi su Plavi poraženi od Sloge iz Štrigove 1:2. Parag je bio slobodan.

3. MNL zapad: Torpedo – Donji Koncovčak 1:1, Dinamo (Ž) – Bratstvo (P) 2:5, Pobjeda – Krištanovec 3:2, Mali Mihaljevec – Omladinac (M) 3:0, Hajduk (B) – Zebanec 3:5, Plavi 1975 – Sloga (Š) 1:2, Parag je slobodan.

3. MNL istok: Tri kluba još uvijek bez poraza

U Miklavcu podjela bodova. Trnje je povelo u prvom poluvremenu, a pri kraju susreta Budućnost daje gol za barem jedan domaći bod. Isti rezultat bio je u susretu Omladinca i Jadrana. U Dekanovcu Mladost je pobijedila Romsku vatru 9:2. Radnički je na svom terenu u Gardinovcu poražen od Otoka 2:4. Napredak je na svom terenu zabio sedmicu gostima iz Donjeg Hrašćana. Nakon prvog dijela bilo je 4:0, a susret završava 7:2.

3. MNL istok: Eko – Roma 11:0 (nedjelja prijepodne), Budućnost (M) – Trnje 1:1, Omladinac (DS) – Jadran 1:1, Mladost (D) – Romska vatra 9:2, Radnički – Otok 2:4, Napredak – Borac (DH) 7:2.

Foto: Bratstvo – Borac, Podturen – BSK, Spartak – Centrometal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije