NOGOMET

SUSJEDSKI DERBI Šarić, Mezga i Brezovec donijeli pobjedu Poletu (SMnM) nad Rudarom

U 2. kolu 3. HNL Sjever u Svetom Martinu na Muri su se sastali Polet i Rudar Mursko Središće. Poletovci su postignuli četiri gola pred šestotinjak gledatelja, a utakmicu su prelomili u samoj završnici.

U prvom poluvremenu gledatelji su vidjeli jedan gol i to za domaćine. Strijelac je bio Marko Šarić u 18. minuti i na poluvremenu je 1:0.

Do zadnjih desetak minuta rezultatske promjene nije bilo, a tada u 82. i 83. minuti Dejan Mezga postiže dva gola za prednost Poleta 3:0 i rješava pitanje pobjednika. U posljednjoj minuti gol Josipa Brezovca za konačnih 4:0.

U 3. kolu Rudar će dočekati Varteks, dok će Polet u goste Papuku.

3. HNL sjever: subota Polet (Sveti Martin na Muri) – Rudar (Mursko Središće) 4:0

4. NL skupina Čakovec – Varaždin: Štrok donio Palovčanima pobjedu

U 4. nogometnoj ligi u Palovcu smo imali međimurski derbi u kojemu je Dinamo pobijedio Mladost Komet 2:0 s dva gola Štroka. Domaći nisu iskoristili kazneni udarac.

                  Palovčani su bili uspješni kod kuće

Ivančica i Jalžabet odigrali su 1:1.

4. NL skupina Čakovec – Varaždin: subota Dinamo Palovec – Mladost Komet 2:0, Ivančica – Jalžabet 1:1, nedjelja u 17:00 sati Mladost (SM) – Omladinac (NSR), Dinamo (D) – Međimurec, Dubravka Zagorac – Sloga (Č), Zelengaj – Nedelišće, Nedeljanec – Bednja.

1. ŽNL: Trnava slavila u Hodošanu

U susjedskom derbiju odigranom pred oko 400 gledatelja Hodošan je poražen od Trnave 1:2. Poluvrijeme je bilo 0:2. Domaćin nam je rekao da su loše ušli u utakmicu, da su gosti bili čvršći, bolji i nabrijaniji te da su zasluženo pobijedili. Dvadesetak minuta prije kraja domaćin je još ostao s igračem manje.

U Macincu visoka pobjeda Centrometala nad Spartakom 5:1. Iako su gosti poveli 0:1 na početku susreta do poluvremena je 2:1 i na kraju petarda domaćina.

                    Polet je upisao u Pribislavcu tri domaća boda

Polet Pribislavec je bio bolji od Galeba 3:2. Poluvrijeme je bilo 1:0. Imali su domaćini i 3:0 u nastavku pa se gost primaknuo na 3:2 i tako je ostalo.

1. ŽNL: subota Hodošan – Trnava 1:2, Centrometal – Spartak 5:1, Polet (P) – Galeb 3:2, nedjelja u 17:00 sati Sloga (Š) – Bratstvo (J), Naprijed – BSK, Kraljevčan 38 – Podturen, Jedinstvo (GM) – Graničar (K), Trnovec – Dubravčan.

2. ŽNL – skupina A: Osmica Drave iz Donjeg Mihaljevca u Čakovcu

Međimurje – Čakovec je poraženo od Drave Donji Mihaljevec 0:8. Poluvrijeme je bilo 0:3. Utakmica je kasnila više od 20 minuta jer nije bilo sudaca, odnosno sudaca je bilo, ali su sudili prijateljsku utakmicu na glavnom terenu (???).

2. ŽNL – skupina A: subota Međimurje-Čakovec – Drava (DM) 0:8, nedjelja u 17:00 sati Radnički – Jadran, Omladinac (DS) – ČSK, Borac PMP – Croatia, Budućnost (P) – Vidovčan, Mladost (I) – Bratstvo (P), Mladost (D) – Borac (DH). Draškovec-Geothermae je slobodan.

2. ŽNL – skupina B: Petarde u Peklenici i Savskoj Vesi

U pet subotnjih susreta ove lige tri domaće pobjede. Plavi su u Peklenici u fer i korektnoj utakmici pobijedili Donji Koncovčak 5:2. Već je poluvrijeme bilo 4:1.

Sloboda Slakovec i Budućnost Miklavec odigrali su miroljubivo 1:1 s golovima u prvom dijelu. Domaćin je poveo, gost pri kraju prvog dijela poravnao.

                       Tri gola za tri boda Štrukovčana

U Štrukovcu pobjeda Hajduka nad Sokolom 3:1.

U Brezju treći ovosezonski poraz Hajduka. Ovog puta je bolji bio Vučetinec golom Vjerana Leveca u prvom dijelu iz slobodnog udarca za 0:1. Oštar udarac, lopta se odbila od stative u gol i gostima idu sva tri boda. U susretu s malo šansi domaćin je još u prvom dijelu zatresao prečku, a gost stativu.

Bratstvo je u Savskoj Vesi s 5:2 ispratilo Mali Mihaljevec. Domaćin je poveo 2:0 pa gosti smanjuju na 2:1. Poluvrijeme je 3:1. U nastavku gosti pokušavaju smanjiti što domaćin koristi u kontrama i na kraju bilježi visoku pobjedu 5:2.

2. ŽNL – skupina B: subota Plavi (Pek.) – Donji Koncovčak 5:2, Sloboda (S) – Budućnost (M) 1:1, Hajduk (Š) – Sokol 3:1, Hajduk (B) – Vučetinec 0:1, Bratstvo (SV) – Mali Mihaljevec 5:1, nedjelja u 17:00 sati Pobjeda – Venera PMP, Omladinac (M) – Strahoninec, Zasadbreg 77 – Sloboda (M). Mura je slobodna.

3. ŽNL: nedjelja Graničar (N) – Dinamo (Ž) u 10 sati, u 17:00 sati Mladost (S) – Dubrava, Drava (K) – Jedinstvo (NSD), Torpedo – Napredak, Otok – Parag.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije