ATLETIKA

DOMAŠINEC Održana 1. utrka Murščak

Povodom zavrsetka projekta dogradnje svlačionica i izgradnje sportske dvorane NK Dinamo Domašinec, NK Dinamo Domašinec-ŠN Dinamo-Zelenko organizirala je u subotu u suradnji s Atletskim klubom Međimurje i pod pokroviteljstvom Općine Domašinec 1. utrku Murščak.

S obzirom da se radi o prvoj utrci organizatori su zadovoljni velikom odazivu. Sudjelovalo je 173 trkača i 53 djece. Po završetku utrke NK Dinamo je organizirao zabavu uz roštilj i langoše,a za dobar štimug pobrinuo se bend Cik-cak Puhačkog orkestra Domašinec.

Glavna utrka 7.3 km
Žene: 1. Martina Bezek TK Rudar 29:53, 2. Alenka Horvat AK Varaždin 30:05, 3. Nada Siladi AK Međimurje 30:14
Muški: 1. Mladen Ignac AK Međimurje 26:17, 2. Saša Horvat AK Međimurje 27:50, 3. Ivica Plantak TK Ivančica 28:39.

Utrka građana 3.2 km
Žene: Anja Jambrešić AK Mursko Središće, 2. Ana Goričanec USR Sport za sve Mala Subotica 14:00, 3. Mia Furdi TK Kotoripski begači 14:30
Muškarci: Martin Toplek NK Međimurje 11:17, 2. Marko Novak 11:19, 3. Leo Tilošanec AK Međimurje 11:20

Svim trkačima, hodačima i sudionicima utrka organizatori zahvaljuju. Posebna zahvala i pohvale udrugama koje su se odazvale i pomogle kod realizacije utrke. Udruge uključene u organizaciju: NK Dinamo Domašinec, Škola nogometa Dinamo-Zelenko, DVD Domašinec, DVD Turčišće, Športsko ribolovno društvo Bjelka Domašinec, KUU Lafra Turčišće, Eko-udruga Murščak, niz volontera, u suradnji s Atletskim klubom Međimurje i pod pokroviteljstvom Općine Domašinec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije