Nedelišću pobjeda u međimurskom derbiju, poraz Poleta

Nedelišću pobjeda u međimurskom derbiju, poraz Poleta
3. HNL sjever: Mladost Prelog – Nedelišće 0:2, Polet Pribislavec – Podravac Virje 2:5. 1. MNL: Centrometal Macinec – Omladinac Novo Selo Rok 4:1, 2. MNL istok: Hodošan – Draškovec 4:0, 3. MNL istok: Trnje Sveti Juraj u Trnju – Napredak Gornji Kraljevec 3:6. Detalji u nastavku.
Mladost Prelog – Nedelišće 0:2
U prvom međimurskom i hrvatskom trećeligaškom derbiju u drugom su se kolu u Prelogu danas sastali Mladost i Nedelišće. Gosti su slavili 2:0. U prvom dijelu zabio je Pintarić, a u drugom Perišić. Prema riječima domaćina susret su na žalost obilježili gostujući navijači Skitnice. Jedan od njih utrčao je preko ograde i pomoćnom sucu uzeo zastavicu. Bilo je posla i za policiju.
Polet Pribislavec – Podravac Virje 2:5
Susret Poleta i Podravca završio je 2:5 s time da su gosti u zadnjih pet minuta zabili dva gola s igračem manje. Gosti su krenuli s tri napadača što im se kapitaliziralo već u 6. minuti kada su poveli 0:1.

 

S nekoliko duplih paseva i brzom igrom potpuno su zakočili Pribislavčane i uz postignuti gol promašili nekoliko solidnih prigoda. Polet sredinom prvog dijela uspostavlja ravnotežu, prijeti gostujućem vrataru i uspijeva preko Ivana Novaka zabiti za 1:1.
 

No pri samom kraju prvog dijela Podravac zabija nakon što se lopta od stative vratila u polje gdje se bolje snašao gostujući napadač koji je zabio za 1:2 što je bio rezultat prvog poluvremena.
U drugom dijelu bila je zanimljiva završnica. Gosti su imali prednost 2:3, drugi gol za Polet zabio je Baksa. Pet minuta prije kraja Polet ima odličnu prigodu, gostujući vratar ruši domaćeg igrača pri čemu dobiva crveni karton, a lopta odlazi tik uz stativu. Na kraju je Polet krenuo s igračem više na sve ili ništa što je Podravac znalački iskoristio zabivši još dva gola za visoku pobjedu 2:5.
1. MNL: Centrometal Macinec – Omladinac Novo Selo Rok 4:1

Bila su ovo vrlo uspješna četiri dana za igrače Centrometala. Nakon što su u srijedu slavili u kupu kod Napretka 3:1 danas su u prvenstvu pobijedili Omladinac 4:1. Prvi dio završio je 1:1. U drugom su igrači iz Macinca zabili još tri gola ne primivši ni jedan za osvajanje domaća tri boda.
2. MNL istok: Hodošan – Draškovec 4:0
Hodošan je na svom terenu bio uvjerljiv protiv Draškovca 4:0. Prvi dio domaćin dobiva s minimalnih 1:0, no u drugom dijelu još tri puta posprema loptu iza gostujućeg vratara za sigurnu pobjedu.
3. MNL istok: Trnje Sveti Juraj u Trnju – Napredak Gornji Kraljevec 3:6
Trnje je na svom terenu u Svetom Jurju u Trnju poraženo od Napretka 3:6. Očito igračima iz Gornjeg Kraljevca nije smetalo što u četiri dana imaju dva susreta (u srijedu su poraženi u kupu od Centrometala 1:3) jer su već nakon prvog dijela imali prednost od dva gola kod rezultata 1:3. Golijada se nastavila i u drugom poluvremenu i susret na kraju završava pobjedom gostiju 3:6.
Sutra u 10:00 sati u 1. MNL Sloga u Čakovcu dočekuje Slobodu iz Slakovca, a svi ostali igraju od 17:00 sati. Susreti 3. HNL sjever Graničar Kotoriba – Papuk i Nedeljanec – Čakovec počinju u 17:30 sati.
Fotografije sa susreta Polet Pribislavec – Podravac Virje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije