Komentar prvog ovosezonskog nedjeljnog kola

Komentar prvog ovosezonskog nedjeljnog kola
Rani termin i vruće, teško  ljetno vrijeme nisu išli danas na ruku nogometašima koji su odradili prvo prvenstveno kolo jesenskog dijela sezone 2011./2012. Danas je odigran 21 susret. Domaćini su slavili u 12 susreta, gosti u samo 3, a šest je susreta završilo podjelom bodova. Detalji u nastavku.

Prva međimurska nogometna liga: Pet domaćih pobjeda
 

 

U sedam susreta pet domaćih pobjeda i dva remija, gosti su ostali bez punog plijena. Naprijed je novog prvoligaša Pušćine savladao 3:1. U Vratišincu Sokol je pobijedio Spartak 2:1. Prvi dio završava 1:1, a gol u drugom dijelu domaćinu je bio vrijedan tri boda. Mladost je u Ivanovcu bila bolja od Omladinca iz Novog Sela Rok 2:1. U Macincu Centrometal je nadvisio Podturen 3:1. Dinamo Palovec i Sloboda Slakovec podijeli su bodove odigravši 1:1. Domaćin prvi dio dobiva 1:0, no Slakovčani golom u drugom dijelu dolaze do boda. BSK Belica i Sloga Čakovec odigrali su 1:1. Sloga je dobila prvi dio 0:1, BSK je izjednačio i imao nekoliko prigoda u drugom dijelu. Na kraju je i sloga imala zicer koji nije iskoristila.

PRVA MNL: Naprijed – Pušćine 3:1, Sokol – Spartak 2:1, Mladost (I) – Omladinac (NSR) 2:1, Centrometal – Podturen 3:1, Dubravčan – Čukovec 77 3:1, Dinamo (P) – Sloboda (S) 1:1, BSK– Sloga (Č) 1:1. Polet (SMNM) – Trnava igra se 15.08. (ponedjeljak)

Druga međimurska nogometna liga – zapad: Dva gostujuća slavlja
 

 

U sedam odigranih susreta četiri domaće pobjede, dvije gostujuće i jedan remi. Do punog plijena u gostima je došla Venera koja je pri kraju susreta zabila Plavima u Peklenici za 0:1. Sloboda iz Mihovljana vraća se pobjedom iz Gornjeg Mihaljevca gdje je pobijedila Jedinstvo 3:1. Strahoninec je bio bolji od Mure 2:1. Istim rezultatom Šenkovec je dobio Jedinstvo iz Novog Sela na Dravi s time da su svi golovi pali u drugom dijelu. U Kuršancu je Drava preokretom pobijedila Bratstvo iz Jurovca 3:2. Jurovčani su dobili prvi dio 0:1, no drava je u drugom dijelu uspješnija s tri gola za tri boda. Najveći preokret bio je u Selnici gdje je Mladost pobijedila Zasadbreg 5:1. Gosti su dobili prvi dio 1:2, no u drugom su primili četiri gola za uvjerljiv poraz. Trnovec i Hajduk Štrukovec odigrali su 2:2.
 
 
DRUGA MNL ZAPAD: Plavi (Pek.) – Venera 0:1, Strahoninec – Mura 2:1, Šenkovec – Jedinstvo (NSD) 2:1, Drava (K) – Bratstvo (J) 3:2, Mladost (S) – Zasadbreg 5:2, Trnovec – Hajduk (Š) 2:2, Jedinstvo (GM) – Sloboda (M) 1:3. Međimurec – Rudar igra se 15.08. (ponedjeljak).

Druga međimurska nogometna liga – istok: Pola susreta bez pobjednika

 

 

U osam utakmica četiri remija, tri domaće i jedna gostujuća pobjeda. Prvenstvo su jučer otvorili Hodošan i Mladost iz Palinovca odigravši 3:3. U Savskoj Vesi Bratstvo i ČSK odigrali su 2:2. Poveli su gosti, no Bratstvo preokreće na 2:1 i pri tom rezultatu promašuje kazneni udarac.
To koriste igrači iz Čehovce koji drugim golom dolaze do gostujućeg boda. U Turčišću su Borac i Graničar iz Novakovca odigrali 1:1. Remi je bio i u Svetoj Mariji gdje su Mladost i Vidovčan odigrali 3:3. Prvi dio dobio je domaćin 2:1. U jedinom gostujućem slavlju Galeb iz Oporovca je slavio u Donjem Kraljevcu protiv Kraljevčana ’38 1:2.
 
 
DRUGA  MNL ISTOK: Hodošan – Mladost (Pal.) 3:3, Kraljevčan 38 – Galeb 1:2, Bratstvo (SV) – ČSK 2:2, Borac PMP – Graničar (N) 1:1, Croatia – Draškovec 4:1, Dinamo (D) – Budućnost (P) 5:1, Mladost (SM) – Vidovčan 3:3, Dubrava – Drava (DM) 2:1.
 

Dva susreta igraju se sutra
 

 

Sutra (ponedjeljak) u 17:00 sati u Svetom Martinu igrat će Polet i Trnava iz Goričana. U drugoj ligi – zapad Međimurec iz Dunjkovca – Pretetinca dočekat će Rudar iz Murskog Središća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije