ODBOJKA NA PIJESKU

KOP ČAKOVEC U subotu Memorijalni turnir Rajko Kolarek

KOP Čakovec i ove godine organizira Memorijalni turnir Rajko Kolarek, u spomen na svojeg igrača, trenera, a nadasve velikog prijatelja.

Rajac je ostavio neizbrisiv trag u međimurskoj odbojci, a svoj doprinos je dao i kao sportski novinar. Manifestacija će se održati u subotu 29.  Lipnja, na terenima kod gradskih bazena.

U sklopu memorijalnog turnira održat će se Otvoreno prvenstvo Čakovca, za ženske parove,pokrovitelj prvenstva je Grad Čakovec. Svoje snage odmjerit će i najbolji muški parovi, a treća kategorija su rekreativne trojke.

Tu treba spomenuti revijalnu utakmicu Sportski novinari,  protiv Uprave KOP Čakovca, novinari su najavili revanš za prošlogodišnji poraz, no na terenu će se vidjeti tko je spremniji.

Prilika je to i da se pozdrave članice KOP Čakovca koje su ove godine zaredale niz izvrsnih rezultata, a to su,drugo mjesto na kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u kategoriji U18, i U20, Ema Frančić i Mirjam Varga su u kategoriji U18 predstavljale Hrvatsku na Srednjoeuropskom prvenstvu. Treće mjesto nakon prvog dijela u klupskom prvenstvu Hrvatske.

Ženski parovi započinju natjecanje u 10 sati, muški parovi u 14 sati, kad će im se priključiti i rekreativci. Finalni susreti su predviđeni za 19 sati. Jedno je sigurno, u subotu će biti puno lijepih utakmica i atraktivnih poteza.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije