nogometna subota

NOGOMETNI REZULTATI Varteks slavio u Prelogu, Dinamo (P) i Spartak bez pobjednika

Bilo je jako zanimljivo na nogometnim travnjacima

Omladinac je u derbiju začelja 23. kola 4. NL Čakovec-Varaždin s visokih 4:0 svladao Novi Marof. Lukman u 30. i 34. Goričanec u 45. te Yokochi bili su strijelci za domaćina koji je propustio još dosta prilika za još uvjerljiviju pobjedu.

Međimuirec je pobjedio Podravinu u Ludbregu rezultatom od 3:2. Braća Saša i Darijan Treska su do 25. minute donijeli Međimurcu vodstvo od 3:0 da bi domaćin preko Pačka i Valjka iz kaznenog udarca u 53. minuti tek ublažili poraz.

Rudar i Dubravka-Zagorac odigrali su utakmicu bez pobjednika 1:1. Već u 3. minuti Conjar dovodi goste u vodstvo da bi Goričanec u 24. minuti poravnao na konačnih 1:1. Mladost Komet je poražena u Prelogu od Varteksa rezultatom 1:2. Domaćin je poveo u 43. minuti preko Silvija Radikovića da bi Kukec prekrasnim pogotkom u 58. minuti poravnao na 1:1.

Domaćin opasno prijeti u nekoliko navrata te ostaje s igračem manje jer im je zbog drugog žutog kartona u 66. minuti isključen Halić što koriste gosti te pogotkom Šoštarića u 82. minuti dolaze do pobjede. Nedelišće je poraženo u Jalžabetu 3:1. Hanc s dva pogotka u 6. i 33. minuti dovodi domaćina u vodstvo od 2:0 da bi Jurak u 70. minuti smanjoi rezultat na 2:1 dok Car u 90. potvrđuje pobjedu domaćina.

4. nogometna liga: subota Omladinac (NSR) – Novi Marof 4:0, Mladost Komet – Varteks 1:2, Rudar – Dubravka Zagorac 1:1, Podravina – Međimurec 2:3, nedjelja u 17:00 sati Pušćine – Polet (SMnM), Bednja – Dinamo (D), Nedeljanec – Sloga (Č), Jalžabet – Nedelišće.

Pobjede Poleta i Centrometala, remi u Palovcu

U 1. Međimurskoj ligi u Palovcu je odigrani susjedni derbi Dinama i Spartaka. U prvom dijelu mreže su mirovale da bi u nastavku u 49. minuti domaćin poveo pogotkom Štroka. Šegović u 55. minuti poravnava rezultat na 1:1 dok Švenda u 80. minuti ponovno dovodi u vodstvo.

Ponovno Šegović u 85. minuti poravnava rezultat na 2:2, a tri minute kasnije Blažona preokreće rezultat na 2:3 u korist Spartaka. Marčec u 90. minuti poravnava rezultat na konačnih 3:3. Polet je slavio u Podturnu rezultatom od 3:1. Deglin u 24. minuti dovodi Polet u vodstvo, dok Hranilović u 41. minuti poravnava rezultat na 1:1. Šoštarić u 61. te Varga u 86. minuti postižu pogotke vrijedne pobjede. Domaćin je od 44. minute igrao s igračem manje jer im je isključen zbog druge javne opomene Balenović. Centrometal je pobijedio Slobodu iz Slakovca 4:2.

1. ŽNL: subota Dinamo (P) – Spartak 3:3, Podturen – Polet (P) 1:3, Sloboda (S) – Centrometal 2:4, nedjelja u 17:00 sati Graničar (K) – Kraljevčan 38, Mladost (SM) – Galeb, Trnava – Sloga (Š), Bratstvo (J) – Jedinstvo (GM), Hodošan – BSK.

2. ŽNL – skupina A: nedjelja u 17:00 sati Naprijed – Drava (K), Jadran – Draškovec-Geothermae, Omladinac (DS) – Budućnost (P), Radnički – Vidovčan, Drava (DM) – ČSK, Borac PMP – Dubravčan, Croatia – Mladost (I), Borac (DH) – Mladost (D).

U susretu Hajduka slavio onaj iz Brezja

2. ŽNL – skupina B: subota Hajduk (Š) – Hajduk (B) 0:4, Donji Koncovčak – Budućnost (M) 1:1, Bratstvo (SV) – Pobjeda 2:1, nedjelja u 17:00 sati Venera PMP – Mali Mihaljevec, Jedinstvo (NSD) – Plavi (Pek.), Sloboda (M) – Trnovec, Mura – Omladinac (M), Strahoninec – Sokol.

Zasadbreg i Međimurje-Čakovec pobijedili

3. ŽNL: subota Napredak – Zasadbreg 77 0:8, Međimurje-Čakovec – Mladost (S) 3:1, nedjelja u 10:00 sati Graničar (N) – Dinamo (Ž), u 17:00 sati Otok – Bratstvo (P), Zebanec 1986 – Torpedo, Parag – Vučetinec, Dubrava je slobodna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije