lijepe želje

NK Naprijed Cirkovljan: ‘Želimo svim sportašima puno zdravlja i uspjeha’

NK Naprijed Cirkovljan javio nam se s božićnom i novogodišnjom čestitkom

– NK Naprijed Cirkovljan svim svojim članovima, navijačima, sportskim rivalima i prijateljima kluba želi sretan i blagoslovljen Božić, s nadom kako ovaj blagdan radosti, ljubavi i rođenja Isusa Krista provodite u krugu svojih najmilijih!

Također sretna nova godina svim čitateljima portala eMedjimurje, kao i svim sportskim udrugama, klubovima, pojedincima i djelatnicima u sportu. NK Naprijed Cirkovljan želi svima sretnu i uspješnu 2019. godinu.

Ono što svaki sportaš najviše treba je svakako zdravlje i sportski život sa što manje povreda, kao osnovni preduvjet i temelj za ostvarenje zacrtanih sportskih ciljeva, stoga vam želimo obilje zdravlja i dobre rezultate tijekom čitave 2019. godine.

Zahvaljujemo se svima koji su tokom 2018. godine pomogli radu kluba te pratili igre i uspjehe naše momčadi, sa željom da nas i dalje pratite. Hvala i portalu eMedjimurje na suradnji. Želimo im sve najbolje u novoj godini te da i dalje ostanu najbolji portal na sjeveru Hrvatske – poručili su iz NK Naprijed Cirkovljan, a mi im ovom prilikom zahvaljujemo i uzvraćamo s lijepim željama za iduću godinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije