KARATE

Karate centar Šenkovec u Ivancu osvojio petnaest medalja

U Ivancu je održan 11. memorijalni karate turnir Ivanec 2018. na kojem je nastupilo 440 natjecatelja iz 47 klubova iz ukupno tri države.

Karate centar Šenkovec na ovom natjecanju predstavljalo je 15 natjecatelja koji su se vratili s ukupno 15  medalja. U katama pojedinačno osvojili su ukupno osam medalja.

Prvo mjesto osvojili su Lorena Mihalković mlađe učenice B kategorija, Mark Miller učenici B kategorija i Matej Vidović mlađi kadeti B kategorija. Drugi su bili Ozren Grgić mlađi učenici službena kategorija, David Vidović učenici B kategorija i Ziya Lepen učenice B kategorija, dok su treća mjesta osvojili Bella Mikulić učenice B kategorija i David Faić mlađi učenici B kategorija.

Treba pohvaliti i nastupe Nike Šagija, Marina Plavetića, Gorana Mihalkovića, Leona Molnara, Aiše Lepen i Nike Bunjevčevića koji su poslije nekoliko pobjeda u eliminacijama  poraženi i na ovom natjecanju su ostali bez medalje u disciplini kate pojedinačno.

Ekipa učenika u katama u sastavu David Vidovć, Mark Miller i Ozren Grgić s maksimalnih 5:0 osvojila je 1. mjesto izvedbom majstorske kate Bassai dai.

U borbama pojedinačno osvojili su šest medalja. Drugi su bili Ozren Grgić mlađi učenici B +38 kg i David Vidović učenici B -30 kg, a treća mjesta osvojili su Matej Vidović mlađi kadeti B +57 kg, Mark Miller učenici B -35 kg, Leon Molnar kadeti – 52 kg te Nensi Huzjak juniorke open.

Ekipu je na natjecanju vodio trener Tihomir Grgić uz asistenciju Inge Grgić, a sudio je  Vlado Bošnjak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije