LIGE MINI I MALE ODBOJKE

Mlade snage Kaštela igrale u Lepoglavi

ŽOK Lepoglava je u subotu bio domaćin 1. turnira Liga male i mini odbojke klubova s područja Varaždinske, Međimurske i od ove sezone Krapinsko –zagorske županije.

Odbojkaški klubovi iz te županije uključili su se u lige mlađih uzrasnih kategorija i III. Hrvatsku odbojkašku ligu Regije Sjever, skupina Sjever. Slobodno se može reći da se ovo najmasovnija sportska manifestacija na sjeveru Hrvatske, a okupila je točno 142 najmlađe odbojkašice. Veliku podršku pružalo im je prepuno gledalište uglavnom njihovih roditelja.

Liga male odbojke (igračice uzrasta  2006. godina i mlađe) ima 8 sudionika. Odigrano je ukupno 15 utakmica. Vodi ŽOK Ivanec 1 sa maksimalnih 8 bodova (4 pobjede iz 4 utakmice) ispred ŽOK Kaštela sa 6 (3 pobjede i jedan poraz) i OK Kitro Varaždina sa 6 bodova (tri pobjede i jedan poraz).  
U ligi mini odbojke (igračice uzrasta 2008. godine i mlađe) sudjeluje  6 klubova. Odigrano je 15 utakmica. I tu su Ivančanke povele s  15 bodova (5 pobjeda sa 3:0 iz 5 utakmica) ispred Kaštela s 10 bodova (4 pobjede, dvije sa 3:0, dvije sa 2:1 i 1 poraz sa 0:3) i Toplica sa 7 bodova ( 3 pobjede sa 2:1 i 2 poraza, 1 s 0:3 i 1 s 1:2). Svaki osvojeni set nosi po 1 bod.

Organizacija turnira bila je odlična, čime se je ŽOK Lepoglava ponovo potvrdila kao dobar domaćin. Sudačke i zapisničarske zadatke uspješno su obavile starije igračice domaćina turnira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije