PRVENSTVO STK ČAKOVEC U PAROVIMA

Najbolji par Kovačević / Čižmešija

Miroslav Kovačević i Marijan Čižmešija osvojili su prvo mjesto na prvenstvu Stolnoteniskoga kluba Čakovec u ždrijebom određenim slučajnim parovima održanom u subotu u klupskoj dvorani kod igrališta NK Sloge.

Čižmešija je na taj način obranio prvo mjesto s prošlogodišnjega prvenstva kada je bio pobjednik u kombinaciji s Marijanom Cerovcem. Najteže suparnike pobjednici su imali u kvalifikacijskoj skupini, gdje su nakon poraza od Juraja Ciglera i Gorana Spahija osvojili drugo mjesto, ali su zatim zaredali pobjedama.

U četvrtfinalu su eliminirali Petru Babić Gašparlin i Renata Peršića, polufinalu Gorana Barbića i Vladimira Šestaka, a u finalu se pobjedom revanširali Juraju Cigleru i Spahiji za poraz u skupini. Cigler i Spahija do finala su, nakon prvoga mjesta u skupini i prolaska četvrtfinala bez igre, došli pobjedom u polufinalu nad Lukom Ciglerom i Zvonimirom Turkom, koji su nakon toga u borbi za treće mjesto savladali Barbića i Šestaka.

Medalje je prvo, drugo i treće plasiranom paru podijelila Petra Babić Gašparlin, koja je u ime kluba uručila i zahvalu Franji Flacu (inače jednomu od osnivača, igraču, treneru i tajniku) za dugogodišnju suradnju i potporu klubu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije