2. HNL

Međimurje traži treću prvenstvenu pobjedu

Nakon prvenstvenog poraza kod BSK-a 3:2 i Kup poraza kod Varaždina 2:0 Međimurje u noćnom susretu u subotu dočekuje Lučko i traži pobjedu

U šestom kolu 2. HNL u subotu u 19:00 sati na stadionu Mladosti u Čakovcu igraju Međimurje i Lučko. Klubovi su susjedi na tablici na4. i 5. mjestu s 8 bodova.

Čakovčani su odlično krenuli u prvenstvo s dvije domaće pobjede nad Solinom 1:0 i Hrvatskim Dragovoljcem 3:1. Kod Šibenika je odigrano 2:2 pa kod kuće sa Sesvetama 1:1. U 5. kolu prošle nedjelje poraženi su kod BSK-a 3:2. U srijedu je uslijedio i poraz u Kupu kod Varaždina 2:0.

Lučko igra susrete s malo golova. U 1. kolu su pobijedili Kustošiju 2:1 pa su poraženi kod Varaždina 1:0. Kod kuće su u 3. kolu dobili drugu ekipu Dinama 1:0 pa su kod druge ekipe Osijeka odigrali bez golova 0:0. U prošlom kolu su kod kuće sa Zadrom odigrali 2:2.

Sudeći po startu prvenstva čeka nas neizvjestan i napet susret u večernjem terminu na stadionu Mladosti pa dođite podržati svojim dolaskom i navijanjem nogometaše Međimurja u nastojanju da dođu do treće prvenstvene pobjede za ostanak pri vrhu drugoligaškog društva.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije