RUKOMET

Nedelišće najbolje na memorijalnom turniru Milek – Čoki – Aman

U subotu u organizaciji Rukometnog kluba Nedelišće, a pod pokroviteljstvom Općine Nedelišće, odigran je memorijalni turnir u čast preminulim bivšim igračima kluba.

Prvu utakmicu igrali su domaćin Nedelišće i Vratišinec. Rezultat je bio 28:19 za domaćina. U drugom susretu sastaju se Novi Marof RK Ludbreg. Neizvjesna utakmica do samog kraja završava neriješeno 22:22. Nakon izvođenja sedmeraca uspješniji su bili igrači iz Lubrega.

Za treće mjesto sastaju se RK Vratišinec i RK Novi Marof. Također vrlo neizvjesna utakmica koja završava neriješenim rezultatom 20:20. Nakon izvođenja sedmeraca sretniji i spretniji bili su igrači Novog Marofa koji osvajaju treće mjesto na turniru.
U finalnoj utakmici domaćin Nedelišće cijeli susret drži pod kontrolom i ne dozvoljava rukometašima Ludbrega da naprave iznenađenje. Susret završava pobjedom Nedelišća 22:19koji time osvaja turnir.

Za najboljeg golmana proglašen je Josip Kvakan iz RK Vratišinec. Najbolji strijelac turnira je Goran Sinković iz RK Ludbreg, a najbolji igrač na turniru bio je domaći igrač Jura Zebec. Nakon službenog dijela nastavljeno je zajedničko družnje svih ekipa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije